Ledeni VR6 0 Posted November 27, 2009 koliko su love sicevi oni od trojke? Share this post Link to post Share on other sites
Jure21_ZD 0 Posted November 27, 2009 kederi oko vrata za golfa 1 GLS! 3 vrata? jel ima?? Share this post Link to post Share on other sites
Mojsije 0 Posted November 28, 2009 u kakvom su stanju retrovizori Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted November 28, 2009 imaš kakve prednje amortizere za b4 trebaju mi za neke kemije Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted November 30, 2009 Dali je dvojka TD??? Ako je, uzeo bi kilometar sat..... nije 1.8i koliko su love sicevi oni od trojke? 100 eura par kederi oko vrata za golfa 1 GLS! 3 vrata? jel ima?? imam 50 kn u kakvom su stanju retrovizori retrovizori čega ???? Share this post Link to post Share on other sites
Mojsije 0 Posted November 30, 2009 retrovizori čega ???? od duje , noviji9 tip (vrata bez leptira) s podešavanjem iznutra Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted November 30, 2009 Evo stigo je pasat 93 god malo razbijen evo našo sam konzolu za golfa jedinicu 100 kn za čukice ako ima više zaintersiranih ko da više njegovo i stakla tonirana za golfa dvojku tek sam ih danas skužio zelena, znaći nova tipa 3 vrata bokšić Share this post Link to post Share on other sites
grga.patriot 0 Posted November 30, 2009 gplf 3 cabrio??? imas li sta moze i na pm!! Share this post Link to post Share on other sites
Jure21_ZD 0 Posted December 2, 2009 imam 50 kn ali GLS!! nisu isti ka i na drugima(c,gl itd)...?? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted December 2, 2009 ali GLS!! nisu isti ka i na drugima(c,gl itd)...?? govoriš oko stakla ili oko vrata to su dvije različite stvari Share this post Link to post Share on other sites
Jure21_ZD 0 Posted December 3, 2009 govoriš oko stakla ili oko vrata to su dvije različite stvari oko vrata... Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted December 3, 2009 Ovo me čudi da nitko ne traži tonirana stakla za dvojku.... ali nema veze evo robe... Set čelični felgi za golfa i pasata sa rupama 4X100 14 cola Prednji koš od golfa trojke i od pasata Stigle su 3 zadnje haube od golfa trojke Kompjuteri od tdi-a i škare brisača za golfa trojku Volan od dvojke Ventilatori za upuhivanje zraka u kabinu od trojke Šalter za svetjla od trojke sa dvostrukim izvlačenjem-znaći zasebno se pale prednje, a zasebno se pale zadnje maglenke Kilometar sat od trojke i od pasata D/TD i još ima dva seta retrovizora od trojke mehanički i električni pozzzz Share this post Link to post Share on other sites
Vix 0 Posted December 3, 2009 kad već stavljaš ovak lijepo slike i opis...slobodno napišeš i cijenu Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted December 3, 2009 kad već stavljaš ovak lijepo slike i opis...slobodno napišeš i cijenu Prijatelju nema problema,ali mi je ponekad problem, ako je recimo u ovom slučaju cjeli prednji kraj od golfa pa neznam za kaj cjene da stavim, ali evo napisat ću za ovo kaj znam Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted December 7, 2009 imas li mozda za trojku onu plastiku ispod motora,da je u relativno dobrom stanju da ne visi i to.. Share this post Link to post Share on other sites
Jure21_ZD 0 Posted December 8, 2009 onda?????? oce bit sto od tih kedera???? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted December 8, 2009 imas li mozda za trojku onu plastiku ispod motora,da je u relativno dobrom stanju da ne visi i to.. nemam ali ću probati doći do broj dečka kaj ima jel treba i meni pa kad nabavim javim ti onda?????? oce bit sto od tih kedera???? sory poslao sam ti poruku ali izgleda da nije prošla, nemam nažalost, to je ful rijetko, ako naleti kaj stavit ću ovdje Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted December 8, 2009 nemam ali ću probati doći do broj dečka kaj ima jel treba i meni pa kad nabavim javim ti imas PM Share this post Link to post Share on other sites
kova_ 0 Posted December 8, 2009 veky jel imaš možda desni šalter podizača za mercedes? ovako bi trebao izgledati... ovo su mu brojevi... 124 820 4610 KZ 03 8057 00 ovo je moj lijevi...treba mi takav desni...? Share this post Link to post Share on other sites
Vrta 0 Posted December 8, 2009 ovaj šalter od trojke za paljenje svijetla s dvostrukim izvlačenjem kolko novaca i kolko cijeniš tonirana stakla za golfa kolka je cijena, može i na pm? Fala! Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted December 9, 2009 veky jel imaš možda desni šalter podizača za mercedes? isti su ti gle ovo je desni cjena je 100 kn ovaj šalter od trojke za paljenje svijetla s dvostrukim izvlačenjem kolko novaca i kolko cijeniš tonirana stakla za golfa kolka je cijena, može i na pm? Fala! šalter je 150 kn, oko 400-500 kn su stakla Share this post Link to post Share on other sites
gemo g60 0 Posted December 9, 2009 pozz imas li mozda mehanizam kvacila za vw...ugradjivano na pasatima,t4 itd...evo slika Share this post Link to post Share on other sites
Guest zzac Posted December 10, 2009 Mene zanimaju lampe sa onog razbijenog passata karavana...sve, prednje i zadnje. Koliko krznenih životinjica? Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted December 11, 2009 koliko cepaju ove celicne felge prve na slikama???s vecim rupama! Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted December 11, 2009 pozz imas li mozda mehanizam kvacila za vw...ugradjivano na pasatima,t4 itd...evo slika njet Mene zanimaju lampe sa onog razbijenog passata karavana...sve, prednje i zadnje. Koliko krznenih životinjica? koja je godina tvoj pasat jel onaj stari ili međulinija koliko cepaju ove celicne felge prve na slikama???s vecim rupama! set je 500 kn, ove gore su prodane ali sam dopeljao druge evo slika Share this post Link to post Share on other sites