brane 0 Posted April 30, 2015 Dal ide tko u subotu 2.5. prema gore? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 30, 2015 Dbk idu veceras pa su petak gore i navecer u puksa na meet... Kolega je kolega... jos kad je klubski svakako ima prednost od austrije mada nam bas i nije blizu... Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted May 1, 2015 (edited) Odpada mi sutra Edited May 1, 2015 by tihca Share this post Link to post Share on other sites
Gođo 0 Posted May 1, 2015 Dal ide tko u subotu 2.5. prema gore? ide Share this post Link to post Share on other sites
brane 0 Posted May 1, 2015 Kad se krece? da se prikrpam ako nije problem posto idem prvi put pa neznam kud da idem najbolje. Share this post Link to post Share on other sites
Gođo 0 Posted May 1, 2015 (edited) Krecemo u 9 od mene. Znaci oko helene smo cca 40min kasnije. Mozes s nama nema frke. Edited May 1, 2015 by Gođo Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted May 1, 2015 (edited) ja idem drugi vikend Edited May 5, 2015 by tihca Share this post Link to post Share on other sites
brane 0 Posted May 1, 2015 Krecemo u 9 od mene. Znaci oko helene smo cca 40min kasnije. Mozes s nama nema frke. ok super! se i vracas sutra ili ostajete gore? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 1, 2015 tko nesvrati na zagorje meet Šupaak Share this post Link to post Share on other sites
king_tomo 0 Posted May 1, 2015 (edited) Kako su ruzne ove rs na ovom porsu A tablica,srca naspram rubova izgledaju kao tanjurici za kavu :S Beli tvoj je bombon Edited May 1, 2015 by king_tomo Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted May 2, 2015 Odlican rallye,kako je gore?ima puno policije i guzve? Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted May 2, 2015 gdje i kad bude ono divljanje, jer ovdje je sve mirno Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted May 2, 2015 (edited) Bili vidili...zabavio se ko nikad.. Kao ekipa imali dva vrhunska fotografa.. pa evo nekih slika koje necete vidjeti nigdje i nikad ih niste vidjeli Edited May 2, 2015 by Beli Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted May 3, 2015 Vratio se jucer,vrh vrh,idem opet sutra jbg nije mi dosta al ovaj put bez pijanke okacit cu album sa hrpom slika Share this post Link to post Share on other sites
vr32 0 Posted May 3, 2015 Vratio se danas, bio od četvrtka gore.... Nestvarno, nestvarno.... Pozdravio se sa ekipom iz BJ na Faak-u, vidio Belija i Riječane u prolazu, crnog Pola Cup iz KA, i jučer popili pivu sa ekipom iz VŽ na Sabotnig-u... Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted May 3, 2015 (edited) čekam filmić da se završi... a mogu reći da je bilo odlično... već dosta godina odlazim i nikad nije bilo ovoliko auti/ljudi.. gužva je bila velika, ali nije bilo nervoze... baš odmor vidio neke hr aute... od meni poznatih bila aircooled ekipa R32, Buby.. , Vesko sa svojim Rallyem... napokon jedan pravi hr projekt.. vidio riječkih tablica, te crveni i crni polo kup, zadradni.. Fiki... Veljko iz Beograda u crvenoj VR dvojki...Jinx.... itd. neke dečke nepoznajem pa neka nezamjere... ja ću samo reći da sam ja svoje baterije ove godine dobro napunio zbog gušta vožnje i cruisinga, a i osjećaja da prisustvovanju ovakvom susretu... te najboljoj kavi koju sam pio u Veldenu... slika nemam nešto ali ovi fotografi koji su bili samnom u ekipi imaju poveću kolekciju i kad budu uplodali stavim.. imamo i filmiće.. pa kad budu složeni stavim.. uglavnom u planu mi još koji dan se zaletiti Edited May 3, 2015 by Beli Share this post Link to post Share on other sites