Berisko 0 Posted September 14, 2018 Mogao bih, da. Ali sljedeci tjedan jer sada sam u guzvi. Napisi post oko srijede cetvrtka da me posjetis Share this post Link to post Share on other sites
opri 2 Posted September 14, 2018 Moze, nije ni meni hitno, cujemo se pa se dogovorimo Sent from my SM-G930F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
ivanm 37 Posted September 14, 2018 Ja se pridruzujem. Samo reci kolko para itd. Share this post Link to post Share on other sites
Berisko 0 Posted September 16, 2018 Koliko je vas iz Zagreba koji hocete karte i koje uređaje imate? Imate li svoju SD evo karticu ili nemate? Ako imate svoju karticu, snimit cu vam besplatno. Share this post Link to post Share on other sites
ivanm 37 Posted September 16, 2018 (edited) znači nakon snimanja kartica je za baciti? imam samsung evo plus od 64 gb i malo mi je bed ju baciti jer sam ju platio 200+kn.. kakva kartica treba biti minimum? uređaj je RNS 315 imam i ovu: Edited September 16, 2018 by ivanm Share this post Link to post Share on other sites
opri 2 Posted September 16, 2018 Ja sam iz Rijeke, mogu kupiti sd ili ako mozes ti...pa mi posaljes pouzecem. Mozemo se cuti na mob za dogovor. Imam zapadnu europu ali volio bi imati updatane karte i trebala bi mi istocna gdje je Hrvatska. Posalji mi broj mob na pm ako nije problem Sent from my SM-G930F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Berisko 0 Posted September 16, 2018 znači nakon snimanja kartica je za baciti? imam samsung evo plus od 64 gb i malo mi je bed ju baciti jer sam ju platio 200+kn.. kakva kartica treba biti minimum? uređaj je RNS 315 imam i ovu: Nije za bacit. Moze se sredit da se ne baci A ova kartica ako se nemoze promjeniti CID onda ce kostati 150 kuna da ti na nju stavim jer ima dosta zajebancije. A za Samsung evo, dodji do mene i rjesimo Share this post Link to post Share on other sites
ivanm 37 Posted September 17, 2018 Kolko mora bit gigabajta za east europe? Share this post Link to post Share on other sites
Berisko 0 Posted September 17, 2018 (edited) Mapa je nesto manja od 3GB za istocnu europu a za zapadnu 5gb. Edited September 17, 2018 by Berisko Share this post Link to post Share on other sites
ivanm 37 Posted September 17, 2018 To onda moze biti kartica 8 gb ak postoji.. ak ne onda 16.. Share this post Link to post Share on other sites
Berisko 0 Posted September 17, 2018 Pa zar nemas ti 64GB? Velicina kartice nije bitna koliko su svojstva kartice bitne. Nemozes kupiti sada samsung evo karticu i ocekivati da radi. Te kartice su prestali proizvoditi malo iza ljeta 2016 godine. Sve evo ili evo+ kartice iza ljeta 2016 su "patchane" i nemoze se vise koristiti taj exploit. Share this post Link to post Share on other sites
ivanm 37 Posted September 18, 2018 (edited) Malo mi je frka jer mi je ta kartica u mobu.. valjda nebu krepala.. a i kupio sam ju prije pola godine.. Edited September 18, 2018 by ivanm Share this post Link to post Share on other sites
Berisko 0 Posted September 18, 2018 Malo mi je frka jer mi je ta kartica u mobu.. valjda nebu krepala.. a i kupio sam ju prije pola godine.. Krepat nece 100% ali s obzirom da si ju kupio prije pola godine onda sto posto i nemoze raditi. Saljem ti PM Share this post Link to post Share on other sites
opri 2 Posted September 25, 2018 Evo svoje sam karte riješio, zahvaljujući forumašu Berišku sredio mi je i zapadnu i istočnu EU, sad imam sve update-ano na zadnje stanje (V10 zap. i V8 ist.). Imao sam svoju SD karticu za istočnu, a zapadnu mi je poslao na svojoj SD kartici koja se vraća ili se kupi ovisi o dogovoru. Sve skupa je bilo jako brzo i povoljno, za detalje se javite čovjeku! Vrlo profesionalno i u VW duhu Share this post Link to post Share on other sites
Berisko 0 Posted September 26, 2018 (edited) Evo svoje sam karte riješio, zahvaljujući forumašu Berišku sredio mi je i zapadnu i istočnu EU, sad imam sve update-ano na zadnje stanje (V10 zap. i V8 ist.). Imao sam svoju SD karticu za istočnu, a zapadnu mi je poslao na svojoj SD kartici koja se vraća ili se kupi ovisi o dogovoru. Sve skupa je bilo jako brzo i povoljno, za detalje se javite čovjeku! Vrlo profesionalno i u VW duhu Drago mi je da sam mogao pomoci Uzivaj, hvala i sretno Edited September 26, 2018 by Berisko Share this post Link to post Share on other sites
Berisko 0 Posted October 24, 2018 Imam nove zapakirane Samsung Evo+ kartice 32GB kojima se moze mijenjati CID. Samo osobno preuzimanje gdje mozete i provjeriti karticu. Ako nekog zanima, posaljite privatnu poruku. Imam više komada. Share this post Link to post Share on other sites
gavranovic 20 Posted April 6, 2020 Bok dečki, nabavio sam 315 pa imam par pitanja. Je'l moguće imati i zapadnu i istočnu europu? Ako da, kako, odnosno mogu li nekako sam doma napraviti instalaciju. Imam samsung evo+ Od 64, što mi još treba osim same instalacije koju ne bi trebao biti problem nabaviti? Hvala 1 Share this post Link to post Share on other sites
fdanijel1987 0 Posted September 15, 2020 Poz ekipa. Dostupan update za RNS310 i 315 v12 2020 god.. Ako netko treba nek se javi na pm.. Lp Share this post Link to post Share on other sites
ssrki 3 Posted September 15, 2020 Rns315 istocna evropa ima li? Sent from my ELE-L29 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
fdanijel1987 0 Posted September 15, 2020 9 minutes ago, ssrki said: Rns315 istocna evropa ima li? Sent from my ELE-L29 using Tapatalk da ima nova v12, 2020 god Share this post Link to post Share on other sites