1 1
Mrgud

Opruga pronađena ispod suvozačevog sjedala Passat ?

Recommended Posts

Poštovani !!
Molim znalce za pomoć. Jučer kada sam čistio svoj automobil marke Passat 1,9TDi, 2002 god, Highline, 96 kW, ispod suvozačevog sjedala sam našao oprugu, koja je vjerojatno od tamo ispala, ili ??? Gledao sam koliko mogu ispod sjedala, ali neznam gdje bi ta opruga trebala biti, Saginjao sam se i gledao ispod vozačevog sjedala ali je ne vidim nigdje. Ako netko zna ili ima ETKU da mi da slikicu gdje ta opruga stoji, bio bih mu neizmjerno zahvalan.
Unaprijd Vam se puno zahvaljujem !!

Slike opruge u prilogu posta !!

Molim moderatora ako sam fulao temu da je prebaci tamo gdje spada, nadam se da nisam pogriješio.

http://i.imgur.com/yF0G4jO.jpg

http://i.imgur.com/puRryNP.jpg

Na 4orkama je on sluzio da drzi nategnut naslonjac pri guzrest dio..tj kad mices naslonjac da ide lagano u oba smjera... Za vratit huh mislim da je sex

meni je to na četvorki otpalo ubrzo nakon kaj sam ga kupio,nikad nisam vračao to gore,sjedalo je funkcionalno i bez toga

Ma eto i meni je otpalo, vjerojatno, ili bolje reći mome sinu koji vozi da ne pišem.. taj auto,, Ali može li nekakva slika, gdje se ta vražja opruga stavlja. Ima li itko na forumu ETKU, ili da mi aparatom poslika mjesto "Gdje" da ja to vratim gdje je vražje mjesto. Ne zovu me badava Mrgud. Ako treba biti tamo, onda ne da treba već mora, ako me razumijete. Opet sam gledao ispod, leđa i vrat me boli od gledanja, ali NIŠTA nisam našao,,,, gdje treba biti.
Hvala svima na odgovorima, na trudu i pomoći !! :ne

Probaj izvaditi sic van, lakse ces vidjet, svakako izvaditi i drugi sic, pa vidjeti gdje dolazi, ako nije i na drugom ispalo.

Jednostavno nemam riječi, osim veliko HVALA !!
Odoh to sada rastaviti i napraviti.. :care

Aha,, odoh ja to sada napraviti ?????
"Ako nije i na drugom ispala"
Nema je, naravno. Sada sam ljut i odustao sam od svega. Jbt oprugu i što ju nije netko drugi našao i bacio, lakše bi mi bilo.
Pokušao sam skinuti onu plastiku što ide oko donjeg dijela sjedala. Ma to je katastrofa. Mogu jedino sve pokidati. Sada imam jednu oprugu, ta je od suvozačevog, na vozačevoj je nema. Eto pa se sada misli. Ako odem kod svog mehaničara, taj se smije kao i svi njegovi djelatnici. Još i ne stanem a oni u glas. "Što sad nije u redu".. opruga sjedala,, ajme majko mila !! :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr

Edited by Mrgud

Kod mene ispale prije godinu dana obadvije... nisam primjetio nikakve razlike od tada.

Meni je to ispalo ali je i pukla neka niplica koja drzi tu oprugu. Zakljucio sam da sluzi da bi olaksalo natezanje one poluge kad dizes i spustas sic. Sad se vozim bez te opruge i nefali mi

1 1