projektilski 277 Posted April 2, 2015 (edited) Dakle zelim skinuti prednji vozacev sic jer trebam doci do seat buckle-a posto me nesto zahebava. Ovo na slici mi se cini da je Torx XZN 3x4 (12) 9mm (mjerio sam sublerom). Moguce? Gdje sada nabaviti takav pojedinacno ili u setu ali da nije preskupo Bauhaus nije imao Edited April 2, 2015 by projektilski Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted April 2, 2015 12 kutni, kao za poluosovine skidati, potrazi u zeljezarijama... Share this post Link to post Share on other sites
Lima 0 Posted April 2, 2015 Ako imas obican isto ce bit dobar samo malo pripazi.. Ja sam sa obicnim to radio.. Share this post Link to post Share on other sites
MarkoTDI 0 Posted April 2, 2015 Bauhaus ili pevec bi trebali imati ali ne kao pojedinačni ključ nego cijeli set... Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted April 2, 2015 Nisam vidio ni kao set u Bauhausu. Budem otisao u lokalnu zeljezariju. Hebo ih 12 kutni da ih hebo Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted April 2, 2015 To ima za kupiti kao nastavak za racvu od gedore pojedinacno...svaka trgovina koja prpdaje bilo kakav alat bi mogla imat to Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted April 2, 2015 Bum u zeljezariju pa cemo vidjeti. Share this post Link to post Share on other sites
fakefucker 0 Posted April 2, 2015 Bauhaus,pevec, md profil, itd ti nemaju s obicnim nemoj pokusavat razlohas navoj ja sjebao dva, imaš za kupiti u tokicu ali ne u svakom npr u dugom selu nema a u sesvetama sam ga uzeo. Mozes kopovati pojedinacno kom koji ti treba. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted April 2, 2015 (edited) Nema to u zeljezariji. Sa obicnim torxom mozes ako nisu jako stegnuti jer ti obican torx ima malo lufta ali dovoljno da se prilikom odsarafljivanja potrga i zeznuo si si onda saraf. Imao prosli tjedan problem u Ibizi sa istm tim. I onda otisao po set tih 12terokutnih i na udarni pistolj i ide van. A isto sam isao ovom varijantom da sa torksom skidam ali nisam uspio, osim poglodati saraf. Tokic Slavonska . Edited April 2, 2015 by sven Share this post Link to post Share on other sites
ivica88 0 Posted April 2, 2015 Ja sam kupio u Bauhausu na žitnjaku. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted April 2, 2015 Nema to u zeljezariji. Sa obicnim torxom mozes ako nisu jako stegnuti jer ti obican torx ima malo lufta ali dovoljno da se prilikom odsarafljivanja potrga i zeznuo si si onda saraf. Imao prosli tjedan problem u Ibizi sa istm tim. I onda otisao po set tih 12terokutnih i na udarni pistolj i ide van. A isto sam isao ovom varijantom da sa torksom skidam ali nisam uspio, osim poglodati saraf. Tokic Slavonska . Pa ni ja ne zelim izglodati navoj. Set kupim ali udarni pistolj nemam. Nista ici cu jedan vikend u garazu od mehanicara pa kod njega to skidat.Ja sam kupio u Bauhausu na žitnjaku.Na jankomiru nisam nasao a i decki tamo su mi rekli da nemaju Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted April 2, 2015 bosna majka 20 maraka komplet tako dobri da sam sljedeci put kupio još 2 kompleta nek se nađe forch i wurth ti imaju toga na komad Share this post Link to post Share on other sites
Zagigti 1 Posted April 3, 2015 To ti je 10 zvijezdasti na sjedalu Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted April 3, 2015 10mm zvjezdasti? a koliko krakova ima ta zvjezda? meni se cini 12 Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted April 3, 2015 da 12, kod nas u BiH ima taj set od 40 dijelova raznih torexa ukljucujuci i ovaj kao i 12ku za skidanje volana sve za 15eura, dzaba Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted April 3, 2015 Da, to je fakat dzabe. Budem malo proguglao po nasim shopovima, dobro bi bilo imati set makar nemam nis protiv da kupujem i po komadu Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted April 3, 2015 imas za 220kn set tih 12terokutnih svi vrsta i oblika Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted April 3, 2015 sven di ima za te novce? inače to je XZN 10 na sicevima, pojasima, i na nekim za poluosovine Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted April 3, 2015 Ja mjerio sublerom i pokazalo je 9mm sto je taman izmedju 8 i 10 pa sam se totalno zbunio ali mozda sam krivo mjerio Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted April 4, 2015 ZX M10 kljuc za sjedalaZX M12 kljuc za volanZX M14 kljuc za rukavac ZX M16 kljuc za zadnje lezajeveSve navedeno je za G5 imam ih sve kupljene odvojeno firma UNIOR trgovina CENTAR ALATA osijek cca 50 kn kom Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted April 4, 2015 http://www.ebay.co.uk/itm/231280483274?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT £10 za set i £15 za dostavu. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted April 5, 2015 http://www.ebay.co.uk/itm/231280483274?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT £10 za set i £15 za dostavu. To bi bas mogao naruciti. Hvala. Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted April 5, 2015 (edited) Ja sebi na jakusevcu kupija lani set za nekakvih 100-150kn baci oko tamo ako si blizu Edited April 5, 2015 by marko-zd Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted April 5, 2015 Lakse mi je narucit prek ebay Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted April 5, 2015 http://m.ebay.de/itm/360916896878?nav=SEARCH Ovo mi se cini ok, ako je besplatna dostava. Share this post Link to post Share on other sites