2 2
projektilski

Kaj je ovo, torx ili nekaj drugo?

Recommended Posts

Dakle zelim skinuti prednji vozacev sic jer trebam doci do seat buckle-a posto me nesto zahebava. Ovo na slici mi se cini da je Torx XZN 3x4 (12) 9mm (mjerio sam sublerom). Moguce? Gdje sada nabaviti takav pojedinacno ili u setu ali da nije preskupo

Bauhaus nije imao

eTIqq5y.jpg

Edited by projektilski

Ako imas obican isto ce bit dobar samo malo pripazi.. Ja sam sa obicnim to radio..

Bauhaus ili pevec bi trebali imati ali ne kao pojedinačni ključ nego cijeli set...

Nisam vidio ni kao set u Bauhausu. Budem otisao u lokalnu zeljezariju. Hebo ih 12 kutni da ih hebo :)

To ima za kupiti kao nastavak za racvu od gedore pojedinacno...svaka trgovina koja prpdaje bilo kakav alat bi mogla imat to

Bauhaus,pevec, md profil, itd ti nemaju s obicnim nemoj pokusavat razlohas navoj ja sjebao dva, imaš za kupiti u tokicu ali ne u svakom npr u dugom selu nema a u sesvetama sam ga uzeo. Mozes kopovati pojedinacno kom koji ti treba.

Nema to u zeljezariji.

Sa obicnim torxom mozes ako nisu jako stegnuti jer ti obican torx ima malo lufta ali dovoljno da se prilikom odsarafljivanja potrga i zeznuo si si onda saraf. Imao prosli tjedan problem u Ibizi sa istm tim. I onda otisao po set tih 12terokutnih i na udarni pistolj i ide van. A isto sam isao ovom varijantom da sa torksom skidam ali nisam uspio, osim poglodati saraf.

Tokic Slavonska .

Edited by sven

Nema to u zeljezariji.

Sa obicnim torxom mozes ako nisu jako stegnuti jer ti obican torx ima malo lufta ali dovoljno da se prilikom odsarafljivanja potrga i zeznuo si si onda saraf. Imao prosli tjedan problem u Ibizi sa istm tim. I onda otisao po set tih 12terokutnih i na udarni pistolj i ide van. A isto sam isao ovom varijantom da sa torksom skidam ali nisam uspio, osim poglodati saraf.

Tokic Slavonska .

Pa ni ja ne zelim izglodati navoj. Set kupim ali udarni pistolj nemam. Nista ici cu jedan vikend u garazu od mehanicara pa kod njega to skidat.

Ja sam kupio u Bauhausu na žitnjaku.

Na jankomiru nisam nasao a i decki tamo su mi rekli da nemaju

bosna majka :palci

20 maraka komplet

tako dobri da sam sljedeci put kupio još 2 kompleta nek se nađe :D

forch i wurth ti imaju toga na komad

da 12, kod nas u BiH ima taj set od 40 dijelova raznih torexa ukljucujuci i ovaj kao i 12ku za skidanje volana sve za 15eura, dzaba

Da, to je fakat dzabe. Budem malo proguglao po nasim shopovima, dobro bi bilo imati set makar nemam nis protiv da kupujem i po komadu

imas za 220kn set tih 12terokutnih svi vrsta i oblika

Ja mjerio sublerom i pokazalo je 9mm sto je taman izmedju 8 i 10 pa sam se totalno zbunio ali mozda sam krivo mjerio

ZX M10 kljuc za sjedala
ZX M12 kljuc za volan
ZX M14 kljuc za rukavac
ZX M16 kljuc za zadnje lezajeve

Sve navedeno je za G5 imam ih sve kupljene odvojeno firma UNIOR trgovina CENTAR ALATA osijek cca 50 kn kom

Ja sebi na jakusevcu kupija lani set za nekakvih 100-150kn baci oko tamo ako si blizu

Edited by marko-zd

2 2