VWPOLO9n3 0 Posted April 13, 2015 Pozdrav ! Zanima me jel netko ima iskustva sa navedenim farovima ? Ja planiram ih ugradit na pola 9n3 , pa me zanimaju vaa miljena ... Inače imam vec ugrađene neke xsenone od nedavno al bas se i ne kužim u to pa ni neznam tocno koje , (preporučio mi prijatelj pa sam posluao ) , sad me uglavnom zanima kako bi to sve skupa ispalo ?! Hvala:D Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted April 13, 2015 (edited) meni osobno su ti angel eyes farovi nakarada i cirkus..a ti kako hoces Edited April 13, 2015 by ljubobj Share this post Link to post Share on other sites
Roki 0 Posted April 13, 2015 Pozdrav ! Zanima me jel netko ima iskustva sa navedenim farovima ? Ja planiram ih ugradit na pola 9n3 , pa me zanimaju vaa miljena ... Inače imam vec ugrađene neke xsenone od nedavno al bas se i ne kužim u to pa ni neznam tocno koje , (preporučio mi prijatelj pa sam posluao ) , sad me uglavnom zanima kako bi to sve skupa ispalo ?! Hvala:D Dakle neće baš prolazit tehnički ako imalo znaju svoj posao -s tim xenonima.. Vjerojatno će se rositi(kao i većina shit robe) i tako.... Share this post Link to post Share on other sites
VWPOLO9n3 0 Posted April 13, 2015 Bio sam na tehničkom bas jucer i rekao mi je da je ok , jer ima onu E oznaku i da se vidi da je uredno ugrađen .... Jedino da je problem sto far nema leću al da ce me 99% pustit svako na teh. , tako mi je rekao .... A engel eyes kad bi imali leću rijeio bi i taj problem ... Share this post Link to post Share on other sites
folc 0 Posted April 13, 2015 Da bi imao legalan xenon moraš obavezno imati pranje farova i automatsku nivelaciju farova. A ni jedni aftermarket farovi ti neće svjetlit ko orginal i puštat če vodu itd. Share this post Link to post Share on other sites
VWPOLO9n3 0 Posted April 13, 2015 To neznam , kažem sto sam pitao na tehničkom i kako mi je objasnio covjek ..... meni osobno su ti angel eyes farovi nakarada i cirkus..a ti kako hoces Pa i meni inače al eto ovi su mi se svidjeli pa sam sad u dilemi ... https://m.youtube.com/watch?v=be4ab3vhD2o Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted April 14, 2015 Ja ih imam doma i dao bih ih za 500 kn jer mi smetaju . dakle ti farovi recimo puno bolje svijetle od orginala . sama leća ima dobar snop te kad ih kupiš moraš to dobro namjestiti da ti se poklapaju snopovi Sa farovima nečeš dobiti motoriče farova. pa tako da ti je to još nekih 400 kn minimalno. ( ja iam sve komplet ) cijena novih je oko 1500 kn toliko su mene došle. Evo ti slika pa si razmisli .. Ali opet na kraju češ se vratiti orginalu cup crnim od gti-a Share this post Link to post Share on other sites
VWPOLO9n3 0 Posted April 14, 2015 Zasto si ih ti skinuo ? Sto ti nije bio dobro kod njih ? Jesi imao sa njima i xenone ? I reci kakve su ti sijalice tu na slikama kod maglenki ? 100 pitanja haha Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted April 15, 2015 Jer sam uzeo orginal od gti.a i staviti ču morimoti leće .. malo skuplja varijanta ali meni ljepša. Sve je xseonon i nikad problema sa policijom nit na tehničkom . samo kad sam na tehnički išo stavio normalno sve obične žarulje i sve 5. Share this post Link to post Share on other sites
VWPOLO9n3 0 Posted April 15, 2015 Misli da se nemože proc na teh. Sa angelsima i xsenonom ? Jer meni je lik ja teh rekao da mi samo leća fali , a angelsi imaju leću , trebalo bi onda to bit ok. Share this post Link to post Share on other sites
bruiser 0 Posted April 15, 2015 Pa rekao ti je covjek u postu gore da moras imat perace farova i nivelaciju. Tako stoji u zakonu. Prozvakano vec sto puta ns forumu.. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted April 15, 2015 Ma preko veze mozes proc sa bilo cime, ali ako kontrolor radi svoj posao savjesno sa svakom preinakom na autu koja nije atestirana NE MOZES proci. A to sta kazes da nema lecu pa je problem, e to je veliki problem jer ja bi najradije uzeo palicu i sve takve farove razbio a i vlasnike bi pitao jesu li svjesni kako drugim sudionicima u prometu svjetle ti xenoni bez lece? Cca kao duga svijetla. Al oni su si frajeri jer su kupili kineski xenon za 200 kn. A sta se tice angle eyesa, to je cirkus koji je bio popularan prije 10-15 godina a sada se svi smiju takvima. A ako vec imas potrebu za tako necim, onda probaj nabaviti od neke firme koja radi kopije original xenona da izgledaju identicno i da obavezno ima lecu. Ili u svoje farove ubaci morimoto lecu i slozi si xenon. Share this post Link to post Share on other sites
VWPOLO9n3 0 Posted April 15, 2015 Pa rekao ti je covjek u postu gore da moras imat perace farova i nivelaciju. Tako stoji u zakonu. Prozvakano vec sto puta ns forumu.. Nisam dugo na forumu pa neznam sto se pisalo , nadam se da te nisam puno uzrujao sa svojim postom .... A to sto mi je covjek rekao je ok , samo sto svaki covjek tvrdi drugačije , uključujući i čovjeka na tehničkom , pa zato dosađujem tu na forumu saznajuci nesto novo iz prve ruke .... Nije mi bila namjera uzrujavat nikoga ... Ma preko veze mozes proc sa bilo cime, ali ako kontrolor radi svoj posao savjesno sa svakom preinakom na autu koja nije atestirana NE MOZES proci. A to sta kazes da nema lecu pa je problem, e to je veliki problem jer ja bi najradije uzeo palicu i sve takve farove razbio a i vlasnike bi pitao jesu li svjesni kako drugim sudionicima u prometu svjetle ti xenoni bez lece? Cca kao duga svijetla. Al oni su si frajeri jer su kupili kineski xenon za 200 kn. A sta se tice angle eyesa, to je cirkus koji je bio popularan prije 10-15 godina a sada se svi smiju takvima. A ako vec imas potrebu za tako necim, onda probaj nabaviti od neke firme koja radi kopije original xenona da izgledaju identicno i da obavezno ima lecu. Ili u svoje farove ubaci morimoto lecu i slozi si xenon. Ne želim preko veze nego bi sto urednije moguće al opet u nekim financijskim okvirima .... To za razbijanje farova se slažem , i ja bi isto tako , zato želim ugradit ili leću ili neki far sa lećom da ipak to bude to ... Iako sam ugradio u jednom servisu xsenone i nisu oni ko ciganski tand , evo u tjedan dana jos mi nitko nije blicnuo iz suprotnog smijera ( spominjući mi rodbinu ) a svjetla su dignuta na Max. , npr prije ugradnje bi xsenona sa normalnim svijetlima kad bi bila dignuta na Max znalo bi mi se desit da nekom smeta .... To sto se drugi smiju to me i ne sekira bas , meni je bitno da se meni sviđa , dodue nisam nesto zaluđen sa angelsima al čisto zbog lece , mogu proc i Devil eyes ( kao far sa dnevnim led svjetlima ) ili ova opcija sa ugradnjom morimoto lećom ... Hm koliko bi to kotalo ? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted April 15, 2015 Evo ovdje ima govora o tome pa si procitaj. www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/84836-morimoto-ili-depo-novi-farovi/ Share this post Link to post Share on other sites
VWPOLO9n3 0 Posted April 15, 2015 Evo ovdje ima govora o tome pa si procitaj. www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/84836-morimoto-ili-depo-novi-farovi/ Hvala ? Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted April 15, 2015 Dakle sve ovisi o tome tko radi u tehničkom ali ja ti velim ja sam u zagrebu bio na više mjesta i samo sam stavio obične žarulje unutra i sve je bilo ok . nikakvih 200 kn nije išlo . jedino mi je jedanput namjestio snop svijetla kad sam skidao farove. ništa drugo Možeš ti imati i xsenon bez leče ali sa spuštenim snopom i nečeš nikom smetati imao i nikad mi nije nitko blicao ali kad malo podigneš blica svatko . Sve ovisi Što se toče xseona orginal od passata gore a dolje leča od tuarega isto orginal tako da ja nisam jedan od onih sa 200 kn xsenonom. ( ako je to mene gore išlo) Farovi su stvar ukusa nekom se sviđda nekom ne imaš opciju gašenja angel ayes ringova pa se to nit ne vidi jer ima posebno pozicije .. Share this post Link to post Share on other sites
VWPOLO9n3 0 Posted April 16, 2015 Dakle sve ovisi o tome tko radi u tehničkom ali ja ti velim ja sam u zagrebu bio na vie mjesta i samo sam stavio obične žarulje unutra i sve je bilo ok . nikakvih 200 kn nije ilo . jedino mi je jedanput namjestio snop svijetla kad sam skidao farove. nita drugo Može ti imati i xsenon bez leče ali sa sputenim snopom i neče nikom smetati imao i nikad mi nije nitko blicao ali kad malo podigne blica svatko . Sve ovisi to se toče xseona orginal od passata gore a dolje leča od tuarega isto orginal tako da ja nisam jedan od onih sa 200 kn xsenonom. ( ako je to mene gore ilo) Farovi su stvar ukusa nekom se sviđda nekom ne ima opciju gaenja angel ayes ringova pa se to nit ne vidi jer ima posebno pozicije .. Reci ti meni u tim angelsima kakva je leća , jel koliko toliko dobar snop ? I jel bi ti to prodao sa motorićima ? Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted April 16, 2015 Da snop je dobar i jako se dobro vidi . ja nikad nisam koristio duga svijetla samo sam podigo malo kratka gore i imaš duga. pa prodao bih ih jer mi to sve stoji doma. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted April 16, 2015 Da snop je dobar i jako se dobro vidi . ja nikad nisam koristio duga svijetla samo sam podigo malo kratka gore i imaš duga. pa prodao bih ih jer mi to sve stoji doma. Kak to u voznji podignes kratka malo gore? Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted April 16, 2015 Znaci jebes sve, i osvjetljenje ceste i snop, spusti svjetla u pod, glavno da svijetli plavo i da imas andeoske okice. Share this post Link to post Share on other sites
VWPOLO9n3 0 Posted April 16, 2015 Znaci jebes sve, i osvjetljenje ceste i snop, spusti svjetla u pod, glavno da svijetli plavo i da imas andeoske okice. Naravno da ne , meni je zelja prvenstveno kvalitetno osvjetljenje sto vise metara al bez da smetam drugim sudionicima u prometu , nebi ni da baca na plava nego na bijelo koliko je to moguće ..... A sto se izgleda tiče , bitno mi je da mi to izgleda ljepo i uredno al opet ne ko ciganski tand .. Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted April 16, 2015 Kak to u voznji podignes kratka malo gore? pa imaš motoriče farova ... pa podigneš svijetla. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted April 16, 2015 Zar motorici farova nisu predvidjeni da se spusti snop pod opterecenjem (tipa 4 osobe, pun bunker, odlazak na more) a ne da se dizu? Ti ih podesis tako da se mogu samo dizati? Sto ako si natovaren? Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted April 16, 2015 Snop svijetla mi je tako bio podešen da je uvijek bio na sredini dakle: Ako se auto opteretio a nije se nikad nit mogo jer su gewinde ipak gewinde ako se opteretio snop sam spustio a kad nemaš operečenja na sredini je i kad se digne za 2 broja vidljivost se pomakne za 15 metara sigurno a opet nikome ne smeta isto tako sam ga mogo još dolje spustit za 2 broja. Dugo mi je trebalo da sam to namjestio tako ali hodalo je . kao nivelacija Share this post Link to post Share on other sites