ekusetic 0 Posted April 15, 2015 Imam pitanje jedno....na Audiu TT imam prednje gewinde....i spustio sam ga da ima između gume i vanjsog ruba blatobrana ima 2,5cm prostora.... htjeo bih ga spustiti jos jedno 1-1,5 cm.... e sad me zanima kada bi se ja penjao npr na bankinu sa punim smotanim....da li bi meni točak se digao i zapeo u rub blatobrana i savinuo ga?? Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted April 15, 2015 To ti ovisi koju dimenziju goma imas gore i koje felge (sirina, ET i ostalo). Ako ti je tvornicki setup kotaca onda ce ti ici pod blatobran sigurno. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted April 15, 2015 Nakbolje za felge i sam auto da se ne penjes na bankinu... Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted April 15, 2015 Nije tvornicki setup..al dimenzija je orginal koja ide na taj auto...225 40 18...i felga nije previse vani..moze uci pod blatobran... Al ja mislim kad smotam puni i penjem se..guma onda izade van blatobrana..i da mi onda nece ju dici i potrgat blatobran.. Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted April 15, 2015 Možeš ga spustit još 1 cm i neće zapinjati . gewinda ipak nema toliko hod ako običan amortizer Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted April 15, 2015 Ok...spustit cu ga onda jos max 1 cm i valjda ce biti ok... Mislim neidem ja sad non stop po bankinama..izbjegavam ih maximalno..al nekada se zadesi pa nemam drugog izbora... Share this post Link to post Share on other sites