1 1
sale2104

osvjetljenje prekidaca ventilacije

Recommended Posts

Pozdrav,zanima me dali se da nekako pojacat osvjetljenje unutar prekidaca ventilacije jer je tamo samo jedna zaruljica u srednjem prekidacu i pregorila mi je cini se,a i kad je radila jedino je srednji prekidac lagano svijetlio a ovi do njega nikako

Donekle je i ok ona srednja sto svijetli,al one dvije sa strane nikako,ako nista onda cu slozit nesto sa led diodama

Preporuka za kolegu Vladu, imam njegovu ledicu već sigurno 3-4 god.

Uostalom koristite search, o ovome se pisalo već 10-ak puta sigurno.

DSC03564.jpg

Edited by tomica88

ma nemoras dolazit ako imas volje sam promjeniti :palacg

ovo sam i ja tražio,davno sam mijenjao tiu žaruljicu i sve opra one svjetlovode unutra i na poklopcu, ali samo se dobro vidi srednji krug ove sa strane žalosno, nevidi se ni ono air condititon.razmišlja sam jaču žarulju al izgleda da žaruljica t5 nema jača nego 1,2w.a po forumu i drugo sam vidio samo neka kemijanja sa ubacivanjem još žaruljica itd. šta mi nepaše baš. i vidio ovo na njuškalu i nikako da zovem lika i pitam. vlad ako si to ti,jel to samo žaruljica ili šta?ovo kemijanje sa ledtrakama(to mi ne igra)?

ne igraju led trake , jedino hrpa ledica i kemijanje lemljenje i ljepljenje dok moja ide na mjesto standardne . javi se na pm ako si zainteresiran

pa to i pitam jel ti prodaješ samo žarulju koja se ubode umisto stare i to je to,netriba ništa pripravljati? ili ova kemijanja?

tako je , samo se ubode
bitno je i da se opere i da sve sjedne dobro nazad

Skini poklopac od ventilacije imaš plastike koje provode svjetlo jednostavno ih operi garantirano ce ti sve svijetlit ali sve ih Skini i operi

garantirano da neće

sve sam 2puta vadija pra i to vani četkicom i deterdžentom, i one svejtlovode i onu bilu i zelenu plastiku i onaj poklopac(masku) na kojoj su oznake, ništa nije pokidano sve je na svom mistu, čišće ne može biti jedino valjda u tvornici ;-)

onaj natpis air condition se uopće ne vidi u mraku,probat ću još ovo s vladom kad budem ima vrimena

Edited by dr.restaurator

Ja sam ima isti problem očistio sam sve i radilo je

Jesi nazad vratio istu zaruljicu ili si kupio neku drugu

Edited by sale2104

Danas skinuo svjetlovode ocistio ih dobro,kupio led zaruljicu

vratio to sve nazad i puno bolje svijetli

tako je , samo se ubode

bitno je i da se opere i da sve sjedne dobro nazad

kolko košta ta ledica kod tebe?

Meni uopce ne svijetli pretpostavka umrla zarulja. Koliko je vremena potrebno za zamjenu otprilike?

Dakle uzmem si sat vremena i lagano :) super

1 1