tihca 0 Posted April 21, 2015 Jel zna netko neke servise u ZG a da rade kroz vikend? Evo ja znam recimo Vulkanizera koji se nalazi na križanju Vukovarske i Hainzelove,nasuprot McDonaldsa,radi svaki dan do kasno Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted April 22, 2015 nitko ništa?ili da je netko voljan za vikend u fušu napravit nešto,ZG zapad Share this post Link to post Share on other sites
Grga 0 Posted May 10, 2015 Kasnim, al... servis za sto, dal VW, druge marke? Ja znam par, recimo VW Vidovic radi u subotu, za Hyundai radi Birt u Dugom Selu (van garancije oboje rade i druge marke). Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted May 10, 2015 pa valjda ne pitam za hjondaji čovječe????? za sad riješio,ali nekad dobro dodje možda i nekom drugom Share this post Link to post Share on other sites
Grga 0 Posted May 16, 2015 Kakvo pitanje takav odgovor... moze biti da ti je samo npr. klima u banani, a Birt van garancije radi i VW Share this post Link to post Share on other sites