0
bezimeni

Mjenjanje stakla od fara

Recommended Posts

Pozdrav svima, trazio sam po forumu i na youtubeu i naiso sam na neka videa kako se to radi al nemam ni znanja ni hrabrosti to napravit. Radi se o farovima od V R32 znaci crna izunutra pa me sad zanima da ja nadem stakla od neke obicne V dali bi se to slagalo sa ovim sto imam sad jer imam bi-xenon, jer neznam dali se sta mozda vise griju ili dali ima neke razlike. I jel ima ko u Hr da to radi jer moji su ispucali malo a nemogu rijesit poliranjem to pa dali se to moze rijesit na takav nacin. Hvala

ja sam imao stakla odnosno plastike prebacene sa obicnih farova na bixenon original farovima na golfu 5 i nije bilo nikakvih problema :)

Objasni decku postupak ako ce sam raditi ; )

I je ti se magle farovi, imas kakvih problema? A ima ko u hr bas da se bavi time?

U rijeci auto ac radi to ali meni za ubaciti lecu je rekao da mora rezati far da ga ne moge ovako otvoriti. A ako mu doneses stakla ili 2 seta farova onda moze bez rezanja jer jedne pili na staklu a druge na kucistu i slozi. Ja bas danas idem svoja stakla skidati jer moram lece staviti...

Btw imas na netu za kupiti samo stalkla, negdje sam vidio neznam di...

jesi mislio mozda auto Šac? Ako su oni radio sam ja neke folie vec kod njih, sta ces kod njih skidat stakla, koliko dode?

bilo bi dobro kad bi naso samo stakla za kupit valjda ne dode previse.

Da auto sac, omaklo mi se slovo...

Ma ne, sam cu to raditi tj danas sam jedno staklo skinuo sutra jos jedno i ubacit lecu jer mi oni traze 1000 kn za to a mogu sam i jos bi pilili kuciste pa ljepili...

Edited by RI VW

A jel znas kako bi mogo nac na netu za stakla, trazio sam al nista mi ne izbacuje.

0