luka01 0 Posted April 29, 2015 http://www.njuskalo.hr/auto-navigacija-gps/rns-510-lcd-32-gb-hdd-vw-original-oglas-15227271 zaanima me da dali se isplati kupit ovaj rns 510 za ovu cijenu jedino me buni sto nema sd karticu jel ovo mozda stariji model prijatelj mi ide sad iz zg za st pa ce je pogledat kroz pola sata pa bi je odma uzeo Share this post Link to post Share on other sites
Ivo_022 1 Posted April 29, 2015 Original jest, ali ne za Volkswagen, već za Seat vozila Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted April 29, 2015 Mario ti je tu na forumu prodavao takvog za 2600 s ogrebotinom na ekranu Share this post Link to post Share on other sites
luka01 0 Posted April 29, 2015 Al ima logo vw Prijatelj ga je pogledao i sve funkcionira jedino je navigacija na eng! Jedno sta gledan po njuskalu svi imaju utor za sd karticu jedino ovaj nema Nisam vidio taj oglas od maria Sad sam vidio oglas od kolege Maria da to je isti kao i ovaj Od seata je Al je maska od VW i logo od VW Dosta je jeftiniji nego ovi orginal od vw razlika oko 2000kn A jedino nema utor za sd karticu Ako je to jedina razlika Share this post Link to post Share on other sites
Juicy 0 Posted April 29, 2015 Tako je, za Seat vozila. Netko je zamijenio maskicu u ovu crnu (originalno je siva). A logo ti se prebaci kada prebaciš u auto (da taj isti RNS prebaciš u Seata, bio bi Seat logo). Ako se i ne prebaci, možeš naknadno promijeniti logo. Na tržnici (i njuškalu) je i jedan za 2000kn, ako ti išta znači Share this post Link to post Share on other sites
luka01 0 Posted April 29, 2015 Nisam vidio toga od 2000 Bolje onda da ga nisam kupio I nije neka onda vau cijena kad nije org vw Bacamo se onda na potragu za orginalom Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted April 29, 2015 org je uredaj samo nema utor za sd karticu ,cijena je odlicna Share this post Link to post Share on other sites
luka01 0 Posted April 29, 2015 Hm onda se neisplati nadodavat jos 1000-1500kn za vw ov rns s sd karticom Ako je to jedina razlika Neznan dali se na ovaj moze sopijit USB ? Posto vlasnik nista to nezna! Share this post Link to post Share on other sites
Juicy 0 Posted April 29, 2015 Može ako provučeš žicu i ubaciš onaj USB utor (imaš za kupiti set, vjerujem čak i na njuškalu, dvjestotinjak kn), tako da je cijena skroz ok, jer osim što nema ulaz za SD karticu, nema razlike naspram VW-og Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted April 29, 2015 to je moj rns 5110 od seata. ja sam stavio novi sw i vw boot logo. isto tako novu masku i novi displej uređaj je za svaku preporuku jedino nema sd Share this post Link to post Share on other sites
luka01 0 Posted April 29, 2015 Ok hvala vam na informaciji Onda cu ga uzest Jer mi taj utor za sd neznaci nista ako mogu spojit usb Ja vec sad imam usb u pretincu od moga RCD 310 Tako da se vjerojatno taj moze spojit na njega Share this post Link to post Share on other sites
luka01 0 Posted April 29, 2015 zvao covjeka da cu ga uzest kad ono on ga prodao popodne u pm. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted April 29, 2015 Tako je, za Seat vozila. Netko je zamijenio maskicu u ovu crnu (originalno je siva). A logo ti se prebaci kada prebaciš u auto (da taj isti RNS prebaciš u Seata, bio bi Seat logo). Ako se i ne prebaci, možeš naknadno promijeniti logo. Na tržnici (i njuškalu) je i jedan za 2000kn, ako ti išta znači To sam ga ja iskombinirao . Inace se radilo o A verziji. Nije htio sam prebacit nego sam ja instalirao VW ov logo Share this post Link to post Share on other sites
Juicy 0 Posted April 29, 2015 Tako sam nekako i mislio Share this post Link to post Share on other sites