2 2
klosar2304021

naslon za ruku g3

Recommended Posts

pozdrav ljudi

zanima me koliko se kreće cijena naslona za ruku ilitiga stalak za lakat za golfa 3

i je li komplicirano to za staviti....hvala unaprijed ;-)

Ima od amera po 50e kad naleti ali nema funkciju neku posto je nisko i mali je, a imas jos neki orginalni od trojke nezz točno koje marke ali jako rijetko, ja sebi nesto gledam, ali vise cu gledati da je funkcionalan nego sto će izgledati a naravno oni iz molydona ne dolaze u obzir

Edited by Mijo_vw

Ima od amera po 50e kad naleti ali nema funkciju neku posto je nisko i mali je, a imas jo neki orginalni od trojke nezz točno koje marke ali jako rijetko, ja sebi neto gledam, ali vie cu gledati da je funkcionalan nego sto će izgledati a naravno oni iz molydona ne dolaze u obzir

oces rec da ti od amera zapravo su samo kao estetski?to je onaj kaj ima u sebi kad ga podignes duboki prostor?

ja sam konta onakvo nesto kao u golf 4

vidio sam nekakav u trojci šta se zakači za sjedala ali vjerujem da to nije original

Edited by klosar2304021

Ma od amera mi je premali i imao priliku ga oprobati i vise mi izgleda kao estetski nego funkcionalan, možda nekome pase, meni nije... Onaj kamei je vise za upotrebu, govorim o naslonu ne o ladici sto je oni imaju...

Edited by Mijo_vw

Kamei je jednostavno ugraditi, samo što su cijene poveće istoga. Preko 120-140€ za novi ....

Sad će smijesno zvučati ali ja planiram ugraditi od vectre b, po izgledu slican orginalnom a opet je korisniji, reka sam da taj dio ne zelim oem, jer tu nema koristi

Da da vidio sam izgleda gotovo isto, totalno neloe, neki čiča prodaje na njukalu za 250 kn, hoće li se trebati praviti kakve izmjene da se stavi taj iz vectre

Kod mene Kamei.

Prezadovoljan, došao sa autom kad sam ga kupio.

Eto 7 godina jašim po njemu i nikakvih problema nema.

Tkanina cijela, naslon utegnut, nema škripanja i kojekakvih

zvukova.

Čak se ne znam vozit bez njega.

Imam jedan naslon za ruku s pretincem.. podosta kvalitetan.. uzeo ga za rallyea ali radi recaro PP ga nakraju nisam stavio..

Vjerijem da bi uz sitne estetske dorade isao u golf 3 jer sam u rallyea imao rucnu od golf 3 jubi..

Edited by Beli

2 2