polic na kvadrat 46 Posted October 1, 2016 (edited) ... Edited October 13, 2016 by polic na kvadrat Share this post Link to post Share on other sites
hrvoje2804 0 Posted December 7, 2016 Ekipa ako tko treba nabavio sam Priručnik na HR poslikano od 1 do zadnje strane!!! Hvala dotičnom gospodinu koji mi je ustupio Priručnik.... i? hoće biti što od linka....?...tnx... Share this post Link to post Share on other sites
hrvoje2804 0 Posted December 8, 2016 i? hoće biti što od linka....?...tnx... Skinuo...sve 5...puno hvala.... Share this post Link to post Share on other sites
ksasa 0 Posted December 23, 2016 moze li se jos negdje pronaci ovaj link? hvala unaprijed! Share this post Link to post Share on other sites
0v3rl0rd 0 Posted February 2, 2017 Pozdrav svima. Novi sam član i ovo mi je prvi post. Imao sam poteškoće u pronalaženju korisničkog priručnika bilo na hrvatski bilo na engleski. Hvala članu @polic na kvadrat - on mi je proslijedio poslikanu hrvatsku knjižicu. U međuvremenu sam uspio sa neta (VW UK) skinuti manual na engleskom jeziku... caka je u tome da taj manual nema onaj kratki sadržaj na prvoj stranici, tj. nije kao "prava" knjiga = nema numeriran sadržaj po stranicama: ima numerirane stranice ali ne možeš brzim pregledom sadržaja/indexa sa prve stranice reći da se na "stranici toj-i-toj nalazi poglavlje o ABS-u". Uglavnom, bolje izdanje od toga u digitalnom obliku nisam uspio naći. Ako nekom treba nek mi se javi u PM i šaljem. Nadam se da će bar nekome pomoći Share this post Link to post Share on other sites
elovrinic 0 Posted October 8, 2018 Pozdrav, ima netko možda user manual na hrv ili eng za golf 6 jer ja imam na njemačkom a njemački nažalost neznam? Share this post Link to post Share on other sites
Ruky Pero 2 Posted June 2, 2019 On 8.12.2016. at 9:42, hrvoje2804 said: može neki link za taj poslikani manual 1 Share this post Link to post Share on other sites