olib 0 Posted May 7, 2015 Pozdrav, Posto dugo nisam bia na ovoj stranici nadam se da sve radim kako triba. dakle radi se o Golfu iz 1980 1.6 benzin Rabbit cabrio karman cak mislin da je GTI tek sam ga kupia,posto se nalazin u AU a ovi neznaju nista niti ima ikakvih oznaka u knjizici. ali imam broj motora pa mozda vi mozete to razjasnit Engine No.EN008475 Druga stvara bitija je da mjenjam korpu i lamelu izvadia san poluosovine i jedino sto me sada zeza je saela od Kmh sata, ne zelim je samo pocupat van jer ako pukne drugu moran narucit i cekat ko zna koliko... dakle ima li neki nacin kako ju izvuc (pritisak kvaicla do vucem ili nesto) pa ako mozete pomoc bilo bi super... U hrv imam isto golfa 1 cabrio 1.8 iz 92 ali u njega samo povucen i bude crveni plasticni duguljasti kao zubcanik. unaprijed hvala na savjetima! Pozz Share this post Link to post Share on other sites
Kenny 0 Posted May 7, 2015 Ako ne možeš odvojiti dolje na mjenjaču odvoji ju gore na satu i izvuci komplet van te stavi na mjenjač pa zajedno van. Kada ti mjenjač bude vani onda ćeš ju lakše skinuti. Pretpostavljam da si otpustio vijak (vidu) koji drži sajlu i da je sajla zapekla pa ne ide van. Jer ako nisi otpustio vijak (vidu) onda ju možeš jedino strgati povlačenjem. Share this post Link to post Share on other sites
olib 0 Posted May 8, 2015 hvala na savjetu, uspio sam je jucer izvuc iz getribe, imala je jedan kao zeljezni sic koji nisam vidia pa sam sa kacavidom sve to lagano izvukao i getriba je van! thx Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 8, 2015 Sve je dobro dok taj pinjon neupadne u getribu... Share this post Link to post Share on other sites