Bananica 12 0 Posted May 10, 2015 Pozdrav Vw golf 3 1.4 44kw nece podiže radnu temperaturu,već stoji na nekih 70 stupnjeva i ne mrda.Ste imali slična iskustva? Share this post Link to post Share on other sites
TomoCro 0 Posted May 10, 2015 (edited) Termostat ti je mozda krepao i ostao otvoren pa zato digne temperaturu malo ali ne na radnu.A da je ostao zatvoren onda bi ti zakuhavao auto Edited May 10, 2015 by TomoCro Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 10, 2015 Na ovakve ljetne temperature hm.... cak i nemora bit termostat. Dal na leru digne na 90? Share this post Link to post Share on other sites
sale2104 0 Posted May 10, 2015 Kod mene isto dodje do 70 jedino na leru nakon par minuta dodje do 90 al nakon par minuta voznje spusti se opet na 70 Share this post Link to post Share on other sites
RoMario44 0 Posted May 11, 2015 Ja bi rekao da je 99 termostat, meni isto tako bilo na VW G3 66 KW. Kupio novi čini mi se oko stotinjak kuna....i radi sve pet Share this post Link to post Share on other sites
Bananica 12 0 Posted May 15, 2015 Novi termostat,senzor temperature i račva su kupljeni prije dva tjedna.Kad stojim u koloni duže vrijeme onda se temperatura popne do nekih 85 stupnjeva i nakon 15-ak sekundi se vrati na 70 opet. Share this post Link to post Share on other sites
Punta993 0 Posted May 15, 2015 Jesi mijenjao kmh sat? Mislim jesi li stavljao drugi unutra? Ja sam stavio od gtia pa mi kaže temp 70-75 a na mom org satu kaže normalno 90 Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted May 16, 2015 Senzor temperature mene na caddyu zezao. Radi njega sam promjenio i termoprekidac jer je temp znala doci i do 110 stupnjeva Share this post Link to post Share on other sites
Bananica 12 0 Posted May 16, 2015 Sat je mjenjao vlasnih prije mene.Senzor sam novi uzeo nisu mi valjda pokvareni uvalili. Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted May 16, 2015 ako je zamjenski senzor, znaju i novi odma nevaljati Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted May 17, 2015 Spoji auto na dijagnostiku i prati temperaturu na dijagnostici i usporedi s temp na km/h satu,i na koliko pali ventilator itd.. Share this post Link to post Share on other sites