Zagigti 1 Posted May 15, 2015 Tko moze na rnsu rijesiti video in motion na podrucju zagreba da ne gledam ovo Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted May 15, 2015 Koji firmware je gore i koji je RNS u pitanju? Mislim na katoloski broj... Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted May 15, 2015 mogu ja 2 opcije su ukucat zdc loader vim u bornec ili stavit software (postoji mogucnost brikanja uredaja ,male sanse ALI treba napomenut ) Share this post Link to post Share on other sites
Zagigti 1 Posted May 15, 2015 mogu ja 2 opcije su ukucat zdc loader vim u bornec ili stavit software (postoji mogucnost brikanja uredaja ,male sanse ALI treba napomenut ) Jel se to moze sa vag comom?Koji firmware je gore i koji je RNS u pitanju? Mislim na katoloski broj...Znam samo da je b verzija Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted May 15, 2015 Ok, vjerojatno postoji unlockan firmware Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted May 16, 2015 Jel se to moze sa vag comom? Znam samo da je b verzija ne moze vcds ,ima bas drugaciji kabel i softw za radit takve stvari Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted May 16, 2015 (edited) Sprzi se modani firmware na DVD i uploada na uredjaj. http://www.rnsfirmware.com/firmware-4120-for-units-in-europe-with-hdd-ratios-60355/ Ja bi prije toga provjerio koji je firmware gore i da li je stvarno to B verzija uredjaja. EDIT: stavio sam link na noviju verziju, koja ima dobro podesene particije tako i da ove zadnje mape stanu (malo su vece nego prije). Edited May 16, 2015 by projektilski Share this post Link to post Share on other sites
Zagigti 1 Posted May 17, 2015 A u kojem formatu mogu staviti video na sd karticu da ga čita Dario imas pm Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted May 17, 2015 A u kojem formatu mogu staviti video na sd karticu da ga čita Dario imas pm samo dvd video mozes gledat spotove bilo koji dvd maker i slozis si Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted January 16, 2017 Da ne otvaram novu ... trebam savjet oko video fileova a radi se o glazbenim spotovima kojih imam nešto u TSFile formatu i nije problem konvertiati ih pa me zanima kakva su vaša iskustva, odnosno htio bih ih slušati i gledati ali kao glazbeni video spot i da vrti sa USB-a jer sa DVD-a može ali to mi nije to. Dolje su specifikacija uređaja pa ako može netko pogledati što bi se moglo uzeti i da radi sa USB-a i koji format koristiti.PHILIPS CED1800BT/98PHILIPS CED1800BT_Manuals Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted January 17, 2017 Da odgovorim sam sebi ... Izgleda da ništa od toga, samo sa DVD-a bi mogao glazbene video spotove vrtit a ovo sa USB-a mogu zaboraviti. Share this post Link to post Share on other sites
luka01 0 Posted August 10, 2017 http://www.njuskalo.hr/auto-navigacija-gps/rns-510-najnovija-karta-2016-software-vim-oglas-19672976 Dali je netko mozda naruciva od ovog cd za otkljucavanje videa u voznji? Ima li ko u dalmaciji ovaj cd ili da zna kako otkljucat? Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Roby ZD 6 Posted August 10, 2017 IMHO.... bez uvrede, to nije nikako dobro. Jos jedan razlog za napraviti sranje na cesti... Ono, gledati video u voznji, pa kasnije bude Sorry nisam vidio. Kakogod, sretno Share this post Link to post Share on other sites
luka01 0 Posted August 11, 2017 Znam da nije dobro al eto baza je pogotovo navecer kad se spotovi vrte.ima san u passata pa nisan nigdi udria pa se nadam da necu ni s ovim Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted August 11, 2017 Luka nemoj kopirat Jamanovu plivaricu Share this post Link to post Share on other sites