bruiser 0 Posted May 16, 2015 Skinuo sam iz vozacevih vrata modul zakljucavanja da promijenim mikroprekidac. Sastavio sve, instalirao u vrata, zalupio vrata da isprobam dal radi i sad nikako ne mogu otvorit vozaceva vrata. Ni preko sajle iznutra, niti kvake izvana. Skinut mi je panel iznutra, pa imam pristup modulu za zakljucavanje. Ima tko kakav savjet dok nisam ispizdio? Auto je vw bora 99 godiste Share this post Link to post Share on other sites
bruiser 0 Posted May 16, 2015 Da ne filozofiram previse.. Jel oma netko da mi pomogne sutra to rijesit? Znam da je nedjelja, al hitno mi je, moram u pon na put, a vrata mi raskopana, jos se i staklo drzi ljepljivom trakom da ne padne u vrata Kompenzacija po dogovoru Share this post Link to post Share on other sites
DumiG4 0 Posted May 17, 2015 (edited) vjerojatno si nategnuo prejako sajlu od brave. povuci kvaku i otpusti onu sajlu malo, stavi je na nizu poziciju Edited May 17, 2015 by DumiG4 Share this post Link to post Share on other sites
bruiser 0 Posted May 17, 2015 Dumi, imas cugu kad god ti pase Izbio sam sajlu sa kvake i cuo se klik iznutra i uspio otvorit od prve. Vjerojatno kak je sajla bila prenategnuta, rucica iznutra se nije mogla vratit u reset polozaj Share this post Link to post Share on other sites