olib 0 Posted June 9, 2015 (edited) dakle radi se o golfu 1.6 gti 1980 mjenam manzetnu volana ljevu ali imam problem sa samim vadenjem onog zgloba malog od volana sta ide u glavcinu. vida i osigurac su vanka ail glob nikako da iskoci put gore... dali sam nesto zaboravio ili u cemu je caka...? hitnoo! uspjesno sam izvukao zglob mali, ali ga sada nemogu odvidat... pa ovo je za poludit! Edited June 9, 2015 by olib Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted June 9, 2015 Inaće ako nemaš alat za vađenje krajnika, onda odalamiš čekićem par puta po oku na rukavcu u koji ulazi krajnik i onda sam iskoči. A za odšarafit krajnik jednim ključem držiš sponu a drugim odšarafiš maticu koja osigurava krajnik, a tek onda odšarafljuješ krajnik i pritom brojiš kolko je krugova bio zašarafljen tako da ti novi dođe na isto mjesto. Share this post Link to post Share on other sites
olib 0 Posted June 9, 2015 Hvala na savjetu,evo napokon sam sve sredia. uopce nije trebalo skinut zglob,jer je ovo stari tip gdje manzetna ide preko njega i ima vec jedna guma sa utorom na koju poslje sjeda manzetna i stavi se braga da to sve drzi. a ja se namucia pa zareza pa drz nedaj i nakraju kad san odusta skoro ja krenem da skinem samo manzetnu i onda vidim da ima tu gumu i da to sve moze pric priko krajnika.... uglavnom sad je sve rjeseno i sredeno. Share this post Link to post Share on other sites