dizna 0 Posted June 15, 2015 Interesira me kako bi se mogla ugraditi centralna konzola sa klasičnom ručnom kočnicom kao što je ima ovaj model iz 2012 , u passata model 2006. Da li je to netko pokušao i uradio? Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted June 15, 2015 Kaj, u tim modelima su natrag prešli na "klasičnu" ručnu? A sad najnoviji opet ima elektroničku. Koje su im to "finte"? Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted June 15, 2015 Amerikanci vjerojatno imaju običnu Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted June 15, 2015 Interesira me kako bi se mogla ugraditi centralna konzola sa klasičnom ručnom kočnicom kao što je ima ovaj model iz 2012 , u passata model 2006. Da li je to netko pokušao i uradio? Smijem znati zasto bi to radio? Share this post Link to post Share on other sites
Nikki 0 Posted June 16, 2015 O moj boze... Provala godine. Da li onda treba izvaditi servo jer je pouzdanije da okreces na ruku i izbjegnes mogucnost da se pokvari? Share this post Link to post Share on other sites
dizna 0 Posted June 16, 2015 Vjerojatno da. Ono što je tebi možda nerazumljivo i smiješno, meni vjerojatno nije. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted June 16, 2015 zbog pouzdanosti! Cek samo malo, onda to nije samo konzola, nego bi ti elektronsku "rucnu" zamjenio sa manualnom "rucnom? Share this post Link to post Share on other sites
Luka_DSG 1 Posted June 16, 2015 u pravilu trebaš druge stražnje čeljusti, sajle, srednju konzolu...da li se to isplati? meni ručna trenutno nije u funkciji jer moram drugi prekidač kupit Share this post Link to post Share on other sites
daniels 1 Posted June 16, 2015 Nađeš karambol 2012 i preseliš, ili pojedinačno tražiš dijelove kaj mislim da je skuplje. O.K električna, ljepše vidjet nego kolac, ali jbg nije da se ne kvari. Share this post Link to post Share on other sites
dizna 0 Posted June 16, 2015 Promjenio bi stražnje čeljusti, sajle, dio srednje konzole i uklonio dio elektrike tamo gdje mi nije neophodna. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted June 16, 2015 Nađeš karambol 2012 i preseliš, ili pojedinačno tražiš dijelove kaj mislim da je skuplje. O.K električna, ljepše vidjet nego kolac, ali jbg nije da se ne kvari. Sve se kvari, pa pogledaj koliko ljudi imaju problema sa rucnim kocnicama, ne samo elektricnima... Ali jasno, ako netko bas inzistira na takvom zahvatu, to je njegova stvar makar mislim da u ovom slucaju trosak ne opravdava ulaganje u nesto sto je upitno da li je uopce korak naprijed prema pouzdanosti... Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 16, 2015 To je to. Prodaj passata i kupi jettu Share this post Link to post Share on other sites
dizna 0 Posted June 16, 2015 Passat 2015 za USA tržište i slika iz njihove autorevije. Ovdje se čovjek može zapitati zašto razmaženim amerikancima isporučuju auto sa klasičnom "ručnom poteznicom" a europljanima sa naprednom elektronikom. Ma briga mene za amerikance, već gledam kako bi uz neke meni prihvatljive izdatke taj središnji dio ukomponirao između sjedišta i ugradio ručnu poteznicu. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 16, 2015 Za te novce sto će uložiti mozes otići u vw i cijeli sustav promjeniti i on ce te služiti narednih 7-8 godina Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted June 16, 2015 "manualne" rucne od pasata b6 na dalje bacajte u rare. ajmo otvaraj rare temu za golf mk5, jettu passata itd ako nema. Share this post Link to post Share on other sites
goran0402 0 Posted June 17, 2015 kao što si i sam rekao ovo je od passata za američko tržište sa obje slike što si stavio, konzola i unutrašnjost je skroz drugačija,znaci i da ideš to raditi nebi mogao samo taj dio konzole promjeniti nego kompletno sve i osim toga passat za američko tržište b7 generacije je većih dimenzija nego li za europsko,pa je stoga vjerovatno i unutrašnjost veća pa ni dimenzijski nebi pasalo,a b6 je jednak kao i naš ali u njemu nikad nije bila ni kod nas ni u americi dostupna klasična ručna Share this post Link to post Share on other sites
ruscic 2 Posted June 19, 2015 (edited) NEMA U NAS PASATA OD 2005 SA RUCNOM TAKVOM. SVE SU EPB. Edited June 19, 2015 by ruscic Share this post Link to post Share on other sites