vr32 0 Posted June 21, 2015 (edited) krenulo je .... Ista priča svake godine.... Balkane balkane...... Edited June 21, 2015 by vr32 Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted June 21, 2015 Prije susreta ekipa prica kako ne ide tamo zbog pehara, samo ekipa i cuganje, poslije susreta se pljuje uzduz i popreko nisam bio ove g. nazalost, jer vidim da je bilo dosta ekipe, jbg, nagodinu se nadam da dolazim. Share this post Link to post Share on other sites
tutwagen 0 Posted June 21, 2015 prvenstveno dolazim radi druzenja kao i svake godine i mislim da su pehari nebitni udjem u room cisto da mi je auto blizu i da se vidi kad sam vec toliki put prevalio ne radi takmicenja,mislim da je smisao druzenje i razmjenjivanje iskustava a takmicenje tek na trecem mjestu,moje misljenje Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted June 21, 2015 Sioux - leepo receno. Ubiti sve si rekao ??? Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted June 21, 2015 Te pehare definitivno treba ukinut jel neznam sta se ocjenjuje. Bio pola sata i prosao mimo auti samo u hodu pogledao npr. u tu bijelu 7 i kroz stakla, nisam sjedio i razgledavao auto pa vidim obicna sjedala obican volan samo gti branici, i nije mi jasno kako moze dobit 1. mjesto pokraj 7 R koja je 10x zesca. I ona SLO crvena petica od robija svake god odnese prvo mjesto a auto nista posebno. Zato rade ukinut pehare Share this post Link to post Share on other sites
Sushi 0 Posted June 21, 2015 Cuj ovog sa komentarom "balkane...", ljude zanima kriterij ocjenjivanja pa ce mozda biti jasnije zasto su pojedini auti osvajali pojedine pehare. Ja takodjer smatram da Eos nije trebao dobiti sto je dobio, po meni je to trebao biti Ernad sa A6 karavanom ili Enes sa trojkom, ali prije svega mislim da treba promijeniti koncept ovog eventa Na stranu to sve, iznenadio me veliki postotak kvalitetno slozenih auta na poligonu, a i po kampovima i parkingu je bilo odlicnih auta. Mislim da nam je scena na visokoj razini Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted June 21, 2015 scena na je TOP, VWTS drek Share this post Link to post Share on other sites
Mijo_vw 0 Posted June 21, 2015 (edited) Kako vas nije stid prozivati neke osobe, da li je trebao ili ne nesto osvojiti, btk, posaljete privatnu poruku nadležnima i pitajte sto vas zanima, ne morate odmah blatiti neciji rad i trud, i oni koji su osvojili bilo zasluzeno ili ne nisu oni o tome odlucili... Nema tu rasprave, tako je, kako je, ogluvite o peharima vise, svake godine isto i tako ima 6-7 godina, samo znam da imamo svake godine sve bolju i bolju scenu, gdje po meni ti jebenim peharima nema vise mjesta, bez ljutnje molim Edited June 21, 2015 by Mijo_vw Share this post Link to post Share on other sites
ivan25 17 Posted June 21, 2015 Jel itko slikao okolo po parku ,oko Korane i slicno ,navodno da je bilo i okolo ljepo slozenih auta Share this post Link to post Share on other sites
vwtonco 0 Posted June 21, 2015 Ugodno iznenađen koliko dobrih volkswagena imamo u hr i okolici S tim da velik broj njih nije ni mogao doci ! Za mene Crvena dvojka ak zapresic definitivno broj 1 na susretu .. Dok prema ziriju nije ni među top 3 dvojke ? Organizacija solidna ., dj je bio ok, tombola super stvar , ziri 0 hostese 0 i vw stand je katastofa !! Tu se moglo puno vise ponudit a ne ovako 10 jastucica par bijelih maijci :/ a i prodavacice su vrh .. Sve u svemu bilo dobro vidimo se 2016 I dont care i love it Share this post Link to post Share on other sites
GOLF 010 L 0 Posted June 21, 2015 Neznam ta je rađeno na autu, slika je u biti zaje6bancija sa jednom dozom istine. Potpis .... Share this post Link to post Share on other sites
2NiTo4 0 Posted June 22, 2015 [/url] photo upload sites">http:// photo upload sites malo nas je al nas ima Share this post Link to post Share on other sites
ivan25 17 Posted June 25, 2015 (edited) i od mene koja ! Edited June 25, 2015 by ivan25 Share this post Link to post Share on other sites