DejanM 0 Posted July 4, 2015 2007 isto nista, mozda je onda najbolje rjesenje kupiti rabljeni anlaser od novije godine Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted July 4, 2015 Samo da nam netko zeli to provjeriti da li su isti na 2004 i 2008. Da li pasu Da li je isti alnaser na mjenjacu 5 i 6 brzina ? Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted July 5, 2015 Kad je motor zagrijan iskopcajte senzor temperature i vidite dali onda pali normalno. Ako pali 99% vam je stvar u toplom startu. Samo treba dignut startnu kolicinu gorivu i palit ce bez problema Share this post Link to post Share on other sites
ruscic 2 Posted July 5, 2015 Ako kome triba u splitu mogu ja odradit hot start, dpf, dtc remove, remap itd.. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted July 5, 2015 I zasto je tvornica napravila tu granicu ispod koje ecu ne pusta gorivo ako to svatko spusta kako hoce? Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted July 5, 2015 Da kupis novi anlaser.u servisu se blesavi rade u vezi toplog starta.kao nemaju pojma Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted July 5, 2015 Da kupis novi anlaser.u servisu se blesavi rade u vezi toplog starta.kao nemaju pojma Upravo to, samo da ti uvale novi anlaser pa da dođeš kroz godinu dvije po opet novi. Share this post Link to post Share on other sites
damarko 0 Posted July 8, 2015 Gdje se nalazi taj senzor temperature, kako se iskopcava ? Oce mi kompjuter poluditi ako ga iskopcam ? Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted August 7, 2015 Moram ovo rijesiti jer mi opasno zivce vec vadi. Pitanje, ima li u daljnjem radu motora ikakvih nuspojava nakon regulacije kolicine goriva? Mislim dimi li ili tako nesto? Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted August 7, 2015 Baci maalo dima kod paljenja drugo sve isto Share this post Link to post Share on other sites
sauhea 0 Posted August 7, 2015 I kod mene se desava slican problem ( 2007 god ), samo kod mene ne vergla toliko dugo nego kad ga idem upalit zatrese se cijela masina koda ce se auto raspast... Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted August 7, 2015 (edited) To je topli start vjerojatno ali i nosaci ili zamasnjak Edited August 7, 2015 by gorup Share this post Link to post Share on other sites
Juicy 0 Posted August 7, 2015 Prventstveno onaj srednji nosač motora. Nedavno sam promijenio kuplung set i zamašnjak, i bolje je, ali kod paljenja/gašenja se sve trese. Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted August 10, 2015 U mene je isto, strese se cijelo auto, sto kazes kao da ce se raspast. A set kvacila i zamasnjak sam mjenjao prije par mjeseci. Znaci to mogu biti nosaci? Share this post Link to post Share on other sites
Juicy 0 Posted August 10, 2015 Skoro pa sigurno nosači, i to onaj srednji... Molio bih ako netko ima informaciju, rečeno mi je da ga je jebada zamijeniti i da ću vjerojatno morati u ovlašteni za to. To istina ili se može kupiti nosač i angažirati nekog lokalnog mehaničara da mi to sredi? Share this post Link to post Share on other sites
nikica.misic 1 Posted August 10, 2015 Na Sharanu 1.9 tdi, bio isti problem. Rijesio zamjenom termostata temp motora i prelemili kompjuter plocu.... Druga godina od tada bez problema. Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted August 10, 2015 a nemoze bit mozda do klapne za gasenje. moj se gasi mirno ko bubica al legi 2.0 tako zaklepece i strese se da je to uzas al nismo primjetili da dosaci zezaju Share this post Link to post Share on other sites
Vedran85 0 Posted August 12, 2015 Juicy mjenjao sam srednji nosac prije tjedan dan i nemoras ici u ovlasteni.Promjenio mi mestar u garazi,mal je zeznuto kad se prese jel je kosuljica ak se nevaram od plastike pa zna puknut.Sve u svemu oko dva sata posla. Share this post Link to post Share on other sites
Juicy 0 Posted August 12, 2015 To sam i ja čuo, da hoće puknut pri prešanju. Budem onda naručio nosač i raspitao se tko bi mi to htio zamijeniti. Hvala za info Share this post Link to post Share on other sites