mika 0 Posted August 19, 2007 (edited) Sat za golf 2 stariji tip(dva priključka) 100kn PRODANO Digitalni sat za golf 2 (nedostaje staklo) neznam jel radi- dajem za cugu tko se prvi javi....OTI? LO FOGU Sat od pasata 93 god dva komada( 1 od td-a a 2 od vr6) 100kn/kom Konzola za golf 2(sa prekidačima za el podizače) 150 kn PRODANO Konzola za golf 1 predviđena za 3 čukice orginal 100kn Trokuti ispod retrovizora za golf 2 sa krom obrubom 100kn Instrument tabla od golfa3(nedostaje sat i prekidači ventilacije) sa sredi??njom konzolom 250 kn Instrument tabla od pasata 93 godina kompletna sa svime 300kn Sve informacije na PM ili na 098/955-2032 Edited September 3, 2007 by mika Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted August 19, 2007 za digitalni sat nemorate vise pitat, MOJ JE Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted August 19, 2007 HAHAHAHA e mika , samo da ti ka??em- stakli NE NEDOSTAJE, tako je original... ali ??ta če??, sad kad je ovaj peder već uzeo Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted August 19, 2007 da, nema onog "svinutog" stakla ako na to mislis da fali, samo ono ispred folije Share this post Link to post Share on other sites
zet-jaro 0 Posted August 19, 2007 Sat za golf 2 stariji tip(dva priključka) 100kn jel to sa benzinca il dizela? ja bi zel ak je za dizela Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted August 19, 2007 ja bi reko da je za benzinca, vis da je do 7 Share this post Link to post Share on other sites
zet-jaro 0 Posted August 19, 2007 ma i ja bi al ono... neznam ni sam, neda mi se kemijat onda s obrtaljkom... a htio bi onu potrosnju :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Dankas Posted August 19, 2007 Sat od pasata 93 god dva komada( 1 od td-a a 2 od vr6) 150kn/kom Instrument tabla od pasata 93 godina kompletna sa svime 300kn Sve informacije na PM ili na 098/955-2032 KOja je razlika između instrument table sa svime (300kn) i ovog gore sata za vr6? ja imam 1.8i i nemam turceler, pa me zanima, dal netko zna jel se moze ova od vr6 samo namontirat umjesto moje koja izgleda poput ove za tdi-a? Čini mi se kao da su sve lampice manje vi??e iste...samo bi obrtomjer trelbalo spojit....pretpostavljam na + i na bobinu... i ostaje pitanje kako podesit pređenu kilometra??u...ako je uopće moguće. tnx D Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted August 19, 2007 :doh Pa kak to nisam prije vidio? E j3bo ga Fog...... :palica Jel treba?? jo?? onaj IC, od MB, da malo kompenziramo za konzolu s prekidačima? Share this post Link to post Share on other sites
zet-jaro 0 Posted August 19, 2007 samo bi obrtomjer trelbalo spojit....pretpostavljam na + i na bobinu... sumnjam da bu to samo tako islo... Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted August 19, 2007 za digitalni sat nemorate vise pitat, MOJ JE Koja si ti pi*** : : Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted August 20, 2007 Koja si ti pi*** : : Share this post Link to post Share on other sites
Guest Dankas Posted August 20, 2007 sumnjam da bu to samo tako islo... pa tak su mi rekli da ide na ovim motorima...da dobija signal preko bobine...nemam pojma jo?? nisam to ispitao... Share this post Link to post Share on other sites
zet-jaro 0 Posted August 20, 2007 pa tak su mi rekli da ide na ovim motorima...da dobija signal preko bobine...nemam pojma jo?? nisam to ispitao... joj pardon, moja greska, procito sam da oces stavit ove od dizela, sve 5, brijem da ti je vec provucena zica za turcic na tim konektorima (barem je inace), znaci samo spojit treba... Share this post Link to post Share on other sites
mika 0 Posted August 20, 2007 jel to sa benzinca il dizela? ja bi zel ak je za dizela Sat je za benzinca... KOja je razlika između instrument table sa svime (300kn) i ovog gore sata za vr6? Instrument tabla je komplet tabla iz auta sa svime osim sa satom, a sat je samo sat.... HAHAHAHA e mika , samo da ti ka??em- stakli NE NEDOSTAJE, tako je original... ali ??ta če??, sad kad je ovaj peder već uzeo zao mi je, ko prvi njegovo... A ??to se tiče stakla mslil sam da fali Jel treba?? jo?? onaj IC, od MB, da malo kompenziramo za konzolu s prekidačima? Ne trebam IC hvala na ponudi...usput mislim da je konzola prodana.... ivo gti 16v Share this post Link to post Share on other sites
Guest PesimiST Posted August 20, 2007 pa tak su mi rekli da ide na ovim motorima...da dobija signal preko bobine...nemam pojma jo?? nisam to ispitao... mislim da dobija signal preko kompa nisam siguran Share this post Link to post Share on other sites
Damirr 0 Posted August 20, 2007 KOja je razlika između instrument table sa svime (300kn) i ovog gore sata za vr6? ja imam 1.8i i nemam turceler, pa me zanima, dal netko zna jel se moze ova od vr6 samo namontirat umjesto moje koja izgleda poput ove za tdi-a? Čini mi se kao da su sve lampice manje vi??e iste...samo bi obrtomjer trelbalo spojit....pretpostavljam na + i na bobinu... i ostaje pitanje kako podesit pređenu kilometra??u...ako je uopće moguće. tnx D Tebi treba sat iz 16 v passata ili coradija jer od vr6 ne valja jer je digitalni tj nema vise sajle za km/h i obrtaljka nece raditi dobro jer je za 6 cilindara. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Dankas Posted August 20, 2007 Tebi treba sat iz 16 v passata ili coradija jer od vr6 ne valja jer je digitalni tj nema vise sajle za km/h i obrtaljka nece raditi dobro jer je za 6 cilindara. ok, to me zanimalo Share this post Link to post Share on other sites
mika 0 Posted September 3, 2007 (edited) Evo u prvom postu je editirano ??to je prodano a ??to jo?? ima za prodat.. Imam jo?? za prodat ne??to čemu će se veselit vlasnici duja Dakle na prodaju su krovne gumene lajsne kao nove bez ikakvog o??tećenja(inače znate da ih je jako te??ko nać jer su sve uni??tene)PRODANO Ajmo tko da vi??e a početna cijena je 300kn za oba dvije.... Imam cijelu duju bez motora za dijelove pa se javite ako kome ??to treba.... Edited September 3, 2007 by mika Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted September 3, 2007 ? ta je sa ručicama kod volana - onaj noviji tip (deblje)? Reče Fog da ih ima?? Ima li MFA funkcija na njima? Share this post Link to post Share on other sites
mika 0 Posted September 3, 2007 ? ta je sa ručicama kod volana - onaj noviji tip (deblje)? Reče Fog da ih ima?? Ima li MFA funkcija na njima? Imam daj se javi na mob ili pm Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted September 3, 2007 (edited) dajem 300kn Edited September 3, 2007 by Peki Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted September 4, 2007 Mika sajba prednja... Share this post Link to post Share on other sites