Guardian509 0 Posted July 5, 2015 (edited) Poz ,nisam siguran ako je več otvorena tekva ili slična tema pa sam napravio novu..Uglavnom imam golfa 5 1.9 TDI 2005 , i imam problem s grijanjem , naime kad upalim grijanje na max desna strana mlaznice puše vruče ,a ljieva strana vozačeva sve hladno , i rosi se staklo s vanjske strane kod vozača , klima radi odlično , termostat , temp sve u redu.. Ako je ko imao sličan ili isti problem volio bi čut kako je riješio stvar... Edited July 5, 2015 by Guardian509 Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted July 5, 2015 klapna zraka u kabini cca 1200 kn mjenjo 2 puta Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted July 5, 2015 Ja cu uskoro mijenjati jedan motoric. Nasao sam ga za 300kn i ima sve pinove, zamjenski naravno. Kad zamjenim, javim da li radi Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted July 6, 2015 imam isti problem. ajd javi ako je ok taj zamjenski... LP Share this post Link to post Share on other sites
Guardian509 0 Posted July 31, 2015 Poz ,opet ja ,neki dan sam primjetio , kad je kompresor klime uključen kad stavim da puše ventilacija na vjetrobransko staklo ono se odmagli za par sekundi (tako i mora bit) , a kad isključim kompresor klime i pojačam ventilaciju na staklo ono se za minutu zahuče da je nemoguče vidjet van , auto ne troši rashladnu tekučinu ni kap... ako je ko imao sličan problem slobodno napiše.. Share this post Link to post Share on other sites
VWedran5 0 Posted July 31, 2015 Poz ,opet ja ,neki dan sam primjetio , kad je kompresor klime uključen kad stavim da puše ventilacija na vjetrobransko staklo ono se odmagli za par sekundi (tako i mora bit) , a kad isključim kompresor klime i pojačam ventilaciju na staklo ono se za minutu zahuče da je nemoguče vidjet van , auto ne troši rashladnu tekučinu ni kap... ako je ko imao sličan problem slobodno napiše.. Normalno stvar kad je zrak iz klime suh bez vlage, zato se staklo uvijek odmagljuje sa upaljenom klimom. Share this post Link to post Share on other sites
Guardian509 0 Posted July 31, 2015 Sve je to jasno ,al kad je staklo čisto odmagljeno i zatim ugasim kompresor klime staklo se za minutu zamagli da se ništa van nevidi.. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted July 31, 2015 Hmm, a da li ti je odmasceno staklo iznutra, kako spada? Share this post Link to post Share on other sites
Tomislav Kt 5 Posted July 31, 2015 Negdje povuce vlagu, filter peludi pogledaj i da ti negdje ne curi voda u kabinu. Share this post Link to post Share on other sites
Guardian509 0 Posted July 31, 2015 (edited) Filter je novi ,očito je negdje vlaga moram pronači gdje jer drugo ne može bit.... Edited July 31, 2015 by Guardian509 Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted October 26, 2015 kolega projektilski, da li si probao taj zamjenski motoric jel fercera sve ok? lp Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted October 26, 2015 Da, radi. Isprobao na vlastitom autu Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted October 26, 2015 (edited) Tražim motor zaklopke za cirkulirajući zrak, ETKA je ova 1K1 907 511G Petar, jel o takvom motoriću pričaš? http://http://prntscr.com/8vgdx7 Imam cijene: Tokić= 1200kn - 20% A. Krešo= 1640kn Ovlašteni= 1240kn Edited October 26, 2015 by kostolomac_cro Share this post Link to post Share on other sites
TigsRI 0 Posted November 14, 2015 Meni je to isto krepalo. Par puta se desilo da grijanje ne radi na suvozačevoj strani, ali već duže vrijeme je sve OK, pa mi se ne da to mijenjati. Jedino što se čuje povremeno zujanje i kliktanje iz ventilacije... al ništa što "volume up" ne može srediti. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted November 15, 2015 Tražim motor zaklopke za cirkulirajući zrak, ETKA je ova 1K1 907 511G Petar, jel o takvom motoriću pričaš? http://http://prntscr.com/8vgdx7 Imam cijene: Tokić= 1200kn - 20% A. Krešo= 1640kn Ovlašteni= 1240kn Si siguran da je to taj kataloski broj? Ako da, onda je to motoric sa 2 pina umjesto 5 i imam dva potpuno nova Valeo (on ih proizvodi za VW, cak se na njemu vidi kako su pobrisali logo da ih mogu prodavati). Ovo su pinovi i kojima pricam: http://www.eusmile.com/items/CA02639/4.jpg Ja sam sebi narucio dva takva, da bi skuzio da meni treba sa 5 pinova pa mi eto stoje doma Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted November 15, 2015 Da taj je broj , jer sam u ovlaštenom kod kolege dobio , htio sam ga baš da ispitam cijene kako se kreću jer ću ga mjenjat uskoro. Iskreno nemam pojma koliko moj pinova ima, nisam pitao, zato sam i uzeo kataloški da nađem lakše. Znači ovaj tvoj je sva dva pina i odgovara po mojem kataloškom? Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted November 15, 2015 (edited) Da. Javi se na PM, mislim da ce ti cijena jako odgovarati a i mozes vratiti ako ti ne pase EDIT: Radi se o Golf V 2.0 TDI? Koja godina, koja oznaka motora, klima je manualna ili automatic? Edited November 15, 2015 by projektilski Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted November 15, 2015 Evo me na PM Share this post Link to post Share on other sites