2 2
Guardian509

Golf V TDI ne grije jedna strana

Recommended Posts

Poz ,nisam siguran ako je več otvorena tekva ili slična tema pa sam napravio novu..
Uglavnom imam golfa 5 1.9 TDI 2005 , i imam problem s grijanjem , naime kad upalim grijanje na max desna strana mlaznice puše vruče ,a ljieva strana vozačeva sve hladno , i rosi se staklo s vanjske strane kod vozača , klima radi odlično , termostat , temp sve u redu..

Ako je ko imao sličan ili isti problem volio bi čut kako je riješio stvar...

Edited by Guardian509

klapna zraka u kabini cca 1200 kn

mjenjo 2 puta

Ja cu uskoro mijenjati jedan motoric. Nasao sam ga za 300kn i ima sve pinove, zamjenski naravno. Kad zamjenim, javim da li radi

imam isti problem.

ajd javi ako je ok taj zamjenski...

LP

Poz ,opet ja ,neki dan sam primjetio , kad je kompresor klime uključen kad stavim da puše ventilacija na vjetrobransko staklo ono se odmagli za par sekundi (tako i mora bit) , a kad isključim kompresor klime i pojačam ventilaciju na staklo ono se za minutu zahuče da je nemoguče vidjet van , auto ne troši rashladnu tekučinu ni kap... ako je ko imao sličan problem slobodno napiše..

Poz ,opet ja ,neki dan sam primjetio , kad je kompresor klime uključen kad stavim da puše ventilacija na vjetrobransko staklo ono se odmagli za par sekundi (tako i mora bit) , a kad isključim kompresor klime i pojačam ventilaciju na staklo ono se za minutu zahuče da je nemoguče vidjet van , auto ne troši rashladnu tekučinu ni kap... ako je ko imao sličan problem slobodno napiše..

Normalno stvar kad je zrak iz klime suh bez vlage, zato se staklo uvijek odmagljuje sa upaljenom klimom.

Sve je to jasno ,al kad je staklo čisto odmagljeno i zatim ugasim kompresor klime staklo se za minutu zamagli da se ništa van nevidi..

Filter je novi ,očito je negdje vlaga moram pronači gdje jer drugo ne može bit.... :)

Edited by Guardian509

kolega projektilski,

da li si probao taj zamjenski motoric jel fercera sve ok?

lp

Meni je to isto krepalo. Par puta se desilo da grijanje ne radi na suvozačevoj strani, ali već duže vrijeme je sve OK, pa mi se ne da to mijenjati.

Jedino što se čuje povremeno zujanje i kliktanje iz ventilacije... al ništa što "volume up" ne može srediti.

Tražim motor zaklopke za cirkulirajući zrak, ETKA je ova 1K1 907 511G

Petar, jel o takvom motoriću pričaš?

http://http://prntscr.com/8vgdx7

Imam cijene: Tokić= 1200kn - 20%

A. Krešo= 1640kn

Ovlašteni= 1240kn

Si siguran da je to taj kataloski broj? Ako da, onda je to motoric sa 2 pina umjesto 5 i imam dva potpuno nova Valeo (on ih proizvodi za VW, cak se na njemu vidi kako su pobrisali logo da ih mogu prodavati).

Ovo su pinovi i kojima pricam:

http://www.eusmile.com/items/CA02639/4.jpg

Ja sam sebi narucio dva takva, da bi skuzio da meni treba sa 5 pinova pa mi eto stoje doma :)

Da taj je broj , jer sam u ovlaštenom kod kolege dobio , htio sam ga baš da ispitam cijene kako se kreću jer ću ga mjenjat uskoro.

Iskreno nemam pojma koliko moj pinova ima, nisam pitao, zato sam i uzeo kataloški da nađem lakše.

Znači ovaj tvoj je sva dva pina i odgovara po mojem kataloškom?

Da. Javi se na PM, mislim da ce ti cijena jako odgovarati a i mozes vratiti ako ti ne pase :)

EDIT: Radi se o Golf V 2.0 TDI? Koja godina, koja oznaka motora, klima je manualna ili automatic?

Edited by projektilski

2 2