0
MoS

Polo 6n2

Recommended Posts

Pozdrav,

radi se o VW Polo 1.4 MPI 2000.g.

Zanima me u čemu je kvar, ako netko zna (ili pretpostavlja). Da li su osigurači ili lampica?

Nisam to odmah zamijetio, ali mi se čak čini da mi je u isto vrijeme nekako otišla mogućnost zaključavanja (centralno) na vozačevim vratima, mogu samo otključati. Dok recimo na suvozačevim ide bez problema i otključavanje i zaključavanje auta. Pa bi možda moglo imati veze s tim, pod uvjetom da je neki osigurač u pitanju?

Evo slika:

20150715_185633.jpg

Crveno zaokruženo mi ne svijetli, plavo zaokruženo uredno svijetli crvenom bojom. A žuto zaokruženo, taj dio ide van, pretpostavljam ukoliko treba žaruljice zamijeniti. Ili se može izvući neki od ovih krugova ventilacije?

Također bih molio, ukoliko netko zna, pojasniti mi, nisam uspio naći na netu, što znači koja oznaka osigurača:

DSC_0712.jpg

DSC_0713.jpg

DSC_0714.jpg

Hvala!

Edited by MoS

Za osvjetljenje ventilacije, povučeš van srednji kotačić za jačinu ventilatora, unutra je žaruljica W5 1.2W (12V).

Jel ga trebam ostaviti u tom nultom položaju ili? Jer to sam već probao, ali nisam uspio. Možda je bio okrenut na 1,2,.. ne sjećam se. Budem probao ponovno. Hvala

Ako još netko na nešto sumnja, može mišljenje.

Ili ja ne znam ili ide nekako drukčije.. Mislim na srednji kotačić, ukoliko ga povučem, ne ide lagano van.

0