4 4
RaZ0R911

Koju dijagnostiku uzeti?

Recommended Posts

Znaci onda nista od toga ako ne radi na trici

Mouse moze link?

Domba, zasto nisi uspio? Jel samo na tvoj auto nije mogla ili?

Hm, zasto nemam pojma :). Uglavnom spajo sam sam se na dosta drugih autombila sa tim bluetooth cudom i radi uredno, ali G3 1.6 nece i nece. Nisam siguran da je G3 uopce OBD2... E sada ja sam imao plin koji se kacio na te podatke, ali recimo Delphi cita bez problema, ali kada upalim auto onda prestane....

Ako dolazis u Osijek ili Djakovo javi se pa probamo spojiti.

Za golfa 3 imas jeftini kkl kabel za 10ak dolara,ako ne i manje sa vcds programom 409 ili vcds lite radi kao sat, svi moduli a te univerzalne igracke su dobre za igrat se, nista vise i da, za fiat ecu scan ili po novome Multi Ecu Scan profi program za Fiat Alfu i Lanciu.

Da malo dignem temu. :)

Planiram uzet neku kvalitetnu dijagnostiku. Jel ima tko kakve preporuke gdje uzet?

Nisam još pročitao ovu temu, pa sam slabo upućen, ali budem.

Znači isključivo VCDS koliko sam shvatio, jer sam malo istraživao po netu.

Znači tko prodaje ili zna neka se ovdje javi , odmah :D

Znači isključivo VCDS koliko sam shvatio, jer sam malo istraživao po netu.

Znači tko prodaje ili zna neka se ovdje javi , odmah :D

poslao sam ti PM pa ako si zainteresiran se javi ;)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nikakva... i u jednom i drugom moras paziti da ima FTDI cip a ne CH340

Sent from my iPhone using Tapatalk

sto to tocno znaci?

Ja sam završio potragu, samo za info u HR Rosstechova dođe oko 3700kn, i po meni nikako se ne isplati uzet, bolje uzet dirket od Rosstecha i najgorem slučaje kad se obračuna pdv i carina, ostaje vam kojih par sto kn u đepu naspram cijene u HR.

Šanse da Vam se ne obračuna ništa su jako velike, imam dva primjera od ove godine, ljudi koji su uzimali.

Stvar je u tome što brdo tih ''kablova'' dolazi sa ebaya, a carina zna da su većina 10-20$.......

Jbga, ipak je ovo ''profi'' pa će samo rijetki uzet.......

sto to tocno znaci?

Znaci da su i FTDI i CH340 cipovi USB to Serial ali kabel koji ima FTDI(FT232R) stabilniji je i radi bolje nego kabel sa cipom CH340

Ja sam završio potragu, samo za info u HR Rosstechova dođe oko 3700kn, i po meni nikako se ne isplati uzet, bolje uzet dirket od Rosstecha i najgorem slučaje kad se obračuna pdv i carina, ostaje vam kojih par sto kn u đepu naspram cijene u HR.

Šanse da Vam se ne obračuna ništa su jako velike, imam dva primjera od ove godine, ljudi koji su uzimali.

Stvar je u tome što brdo tih ''kablova'' dolazi sa ebaya, a carina zna da su većina 10-20$.......

Jbga, ipak je ovo ''profi'' pa će samo rijetki uzet.......

Ross Tech nema distributera u HR nego u Sloveniji i Srbiji.... u Sloveniji kabel kosta 399€ i postarina je besplatna .... znaci u roku 3 dana dobijes kabel na kucnu adresu za 399€

A ako ne trebas original onda kupis EU klon koji se moze nadograditi i svaki put kad izadje update na Ross Techu nadogradis i imas najnoviju verziju... ove kineze se ne isplati kupovati jer ce se obrisati kad tad

Vjerovatno nema (niti sam igdje napisao da ima u HR ovlašteni ) nego firma u HR prodaje njihov VCDS, a kako dolaze do njega nije moj problem. :)

Carinska stopa je 0% , jedino PDV se bi trebao platit, ali to su već kako sam rekao šanse jako male....Znači u u najgorem slučaju bude ista cijena iz SLO i SAD.

Edited by kostolomac_cro

Vjerovatno nema (niti sam igdje napisao da ima u HR ovlašteni ) nego firma u HR prodaje njihov VCDS, a kako dolaze do njega nije moj problem. :)

Carinska stopa je 0% , jedino PDV se bi trebao platit, ali to su već kako sam rekao šanse jako male....Znači u u najgorem slučaju bude ista cijena iz SLO i SAD.

ja koristim kineske vec nekoliko godina i nisam imao problema sa njima, samo treba paziti da je intetnet iskljucen

ja ti mogu ponuditi tu verziji za 400kn i mozes ju isprobati prije kupovine ako si iz zg ili vz

Edited by bozic.hrvoje

Sve je to OK

Ali kako u HR moze kostati 3700 kn a iz Slovenije 3000 kn (sa njihovim DDV-om i postarinom)....

I Slovenci uzimaju od Ross Techa i dilaju dalje i imaju postotak zarade ... koliko tek ovi nasi u HR zarađuju

ja sam se isto raspitiva za vcds

ovi klonovi mi nisu zanimljivi zbog toga šta ne mogu na internet,a neman 6 kompjutera pa da pazim ili da ga uvik brišem itd..

a original mi je previše za moje potrebe

prije možda godinu ekipa sa foruma je kupovala neku verziju koja može na internet i nadograđivati se i bilo je mislim 62eura + 10eura poštarina

evo linka šta su kupili i to mi se čini skroz ok

http://sklad66.com/cms/VAG-CAN.html

tako da kad odlučim uzeti to će biti ovo

Edited by dr.restaurator

ovi klonovi mi nisu zanimljivi zbog toga šta ne mogu na internet,a neman 6 kompjutera pa da pazim ili da ga uvik brišem itd..

prije možda godinu ekipa sa foruma je kupovala neku verziju koja može na internet i nadograđivati se i bilo je mislim 62eura + 10eura poštarina

To je jedna vrsta koja koristi krekani sw i update radi sa servera prodavaca (sklad66)... i to je dobra verzija

A druga verzija je malo skuplja (kosta oko 100 €) i koristi sw sa Ross Tech-a + loader koji radi bypass ID-a ....

Šime, što se čeka, još ga nisi ubo. :)

4 4