said 3 Posted May 9, 2016 Znaci onda nista od toga ako ne radi na trici Share this post Link to post Share on other sites
Domba 0 Posted May 9, 2016 Mouse moze link? Domba, zasto nisi uspio? Jel samo na tvoj auto nije mogla ili? Hm, zasto nemam pojma . Uglavnom spajo sam sam se na dosta drugih autombila sa tim bluetooth cudom i radi uredno, ali G3 1.6 nece i nece. Nisam siguran da je G3 uopce OBD2... E sada ja sam imao plin koji se kacio na te podatke, ali recimo Delphi cita bez problema, ali kada upalim auto onda prestane.... Ako dolazis u Osijek ili Djakovo javi se pa probamo spojiti. Share this post Link to post Share on other sites
mladen76 0 Posted May 9, 2016 Za golfa 3 imas jeftini kkl kabel za 10ak dolara,ako ne i manje sa vcds programom 409 ili vcds lite radi kao sat, svi moduli a te univerzalne igracke su dobre za igrat se, nista vise i da, za fiat ecu scan ili po novome Multi Ecu Scan profi program za Fiat Alfu i Lanciu. Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted December 14, 2016 Da malo dignem temu. Planiram uzet neku kvalitetnu dijagnostiku. Jel ima tko kakve preporuke gdje uzet? Nisam još pročitao ovu temu, pa sam slabo upućen, ali budem. Share this post Link to post Share on other sites
Luka_DSG 1 Posted December 14, 2016 ja sam uzeo ODIS ali mi je kompliciran naspram VCDS pa ga sad prodajem i trazim VCDS Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted December 14, 2016 Znači isključivo VCDS koliko sam shvatio, jer sam malo istraživao po netu. Znači tko prodaje ili zna neka se ovdje javi , odmah Share this post Link to post Share on other sites
bozic.hrvoje 0 Posted December 14, 2016 Znači isključivo VCDS koliko sam shvatio, jer sam malo istraživao po netu. Znači tko prodaje ili zna neka se ovdje javi , odmah poslao sam ti PM pa ako si zainteresiran se javi Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted December 14, 2016 Znači 350$ i na konju sam Share this post Link to post Share on other sites
gavranovic 20 Posted December 14, 2016 Kakva je razlika ovog kineskog kabla: http://www.ebay.com/itm/121367904700?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT i onog plavog 409 vcds koji vec isto kinez Share this post Link to post Share on other sites
perotok 0 Posted December 14, 2016 Kakva je razlika ovog kineskog kabla: http://www.ebay.com/itm/121367904700?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT i onog plavog 409 vcds koji vec isto kinez Nikakva... i u jednom i drugom moras paziti da ima FTDI cip a ne CH340 Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
gavranovic 20 Posted December 14, 2016 Nikakva... i u jednom i drugom moras paziti da ima FTDI cip a ne CH340 Sent from my iPhone using Tapatalk sto to tocno znaci? Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted December 15, 2016 Ja sam završio potragu, samo za info u HR Rosstechova dođe oko 3700kn, i po meni nikako se ne isplati uzet, bolje uzet dirket od Rosstecha i najgorem slučaje kad se obračuna pdv i carina, ostaje vam kojih par sto kn u đepu naspram cijene u HR. Šanse da Vam se ne obračuna ništa su jako velike, imam dva primjera od ove godine, ljudi koji su uzimali. Stvar je u tome što brdo tih ''kablova'' dolazi sa ebaya, a carina zna da su većina 10-20$....... Jbga, ipak je ovo ''profi'' pa će samo rijetki uzet....... Share this post Link to post Share on other sites
perotok 0 Posted December 15, 2016 sto to tocno znaci? Znaci da su i FTDI i CH340 cipovi USB to Serial ali kabel koji ima FTDI(FT232R) stabilniji je i radi bolje nego kabel sa cipom CH340 Sent from my iPhone using Tapatalk Ja sam završio potragu, samo za info u HR Rosstechova dođe oko 3700kn, i po meni nikako se ne isplati uzet, bolje uzet dirket od Rosstecha i najgorem slučaje kad se obračuna pdv i carina, ostaje vam kojih par sto kn u đepu naspram cijene u HR. Šanse da Vam se ne obračuna ništa su jako velike, imam dva primjera od ove godine, ljudi koji su uzimali. Stvar je u tome što brdo tih ''kablova'' dolazi sa ebaya, a carina zna da su većina 10-20$....... Jbga, ipak je ovo ''profi'' pa će samo rijetki uzet....... Ross Tech nema distributera u HR nego u Sloveniji i Srbiji.... u Sloveniji kabel kosta 399€ i postarina je besplatna .... znaci u roku 3 dana dobijes kabel na kucnu adresu za 399€ A ako ne trebas original onda kupis EU klon koji se moze nadograditi i svaki put kad izadje update na Ross Techu nadogradis i imas najnoviju verziju... ove kineze se ne isplati kupovati jer ce se obrisati kad tad Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted December 15, 2016 (edited) Vjerovatno nema (niti sam igdje napisao da ima u HR ovlašteni ) nego firma u HR prodaje njihov VCDS, a kako dolaze do njega nije moj problem. Carinska stopa je 0% , jedino PDV se bi trebao platit, ali to su već kako sam rekao šanse jako male....Znači u u najgorem slučaju bude ista cijena iz SLO i SAD. Edited December 15, 2016 by kostolomac_cro Share this post Link to post Share on other sites
Roby ZD 6 Posted December 15, 2016 Ovo mi se cini fool zanimljivo. I pristupacno http://www.ebay.co.uk/itm/2016-17-NEW-RELEASE-VCDS-16-8-VAG-COM-HEX-CAN-Diagnostics-for-VW-AUDI-Skoda-Seat-/222346149843?hash=item33c4dcffd3:g:tLkAAOSwux5YUbix Share this post Link to post Share on other sites
bozic.hrvoje 0 Posted December 15, 2016 (edited) Vjerovatno nema (niti sam igdje napisao da ima u HR ovlašteni ) nego firma u HR prodaje njihov VCDS, a kako dolaze do njega nije moj problem. Carinska stopa je 0% , jedino PDV se bi trebao platit, ali to su već kako sam rekao šanse jako male....Znači u u najgorem slučaju bude ista cijena iz SLO i SAD. ja koristim kineske vec nekoliko godina i nisam imao problema sa njima, samo treba paziti da je intetnet iskljucen Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ovo mi se cini fool zanimljivo. I pristupacno http://www.ebay.co.uk/itm/2016-17-NEW-RELEASE-VCDS-16-8-VAG-COM-HEX-CAN-Diagnostics-for-VW-AUDI-Skoda-Seat-/222346149843?hash=item33c4dcffd3:g:tLkAAOSwux5YUbix ja ti mogu ponuditi tu verziji za 400kn i mozes ju isprobati prije kupovine ako si iz zg ili vz Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited December 15, 2016 by bozic.hrvoje Share this post Link to post Share on other sites
perotok 0 Posted December 15, 2016 Vjerovatno nema (niti sam igdje napisao da ima u HR ovlašteni ) nego firma u HR prodaje njihov VCDS, a kako dolaze do njega nije moj problem. Carinska stopa je 0% , jedino PDV se bi trebao platit, ali to su već kako sam rekao šanse jako male....Znači u u najgorem slučaju bude ista cijena iz SLO i SAD. Sve je to OK Ali kako u HR moze kostati 3700 kn a iz Slovenije 3000 kn (sa njihovim DDV-om i postarinom).... I Slovenci uzimaju od Ross Techa i dilaju dalje i imaju postotak zarade ... koliko tek ovi nasi u HR zarađuju Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted December 15, 2016 Bolji rabat dobe Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted December 15, 2016 (edited) ja sam se isto raspitiva za vcds ovi klonovi mi nisu zanimljivi zbog toga šta ne mogu na internet,a neman 6 kompjutera pa da pazim ili da ga uvik brišem itd.. a original mi je previše za moje potrebe prije možda godinu ekipa sa foruma je kupovala neku verziju koja može na internet i nadograđivati se i bilo je mislim 62eura + 10eura poštarina evo linka šta su kupili i to mi se čini skroz ok http://sklad66.com/cms/VAG-CAN.html tako da kad odlučim uzeti to će biti ovo Edited December 15, 2016 by dr.restaurator Share this post Link to post Share on other sites
perotok 0 Posted December 15, 2016 ja sam se isto raspitiva za vcds ovi klonovi mi nisu zanimljivi zbog toga šta ne mogu na internet,a neman 6 kompjutera pa da pazim ili da ga uvik brišem itd.. a original mi je previše za moje potrebe prije možda godinu ekipa sa foruma je kupovala neku verziju koja može na internet i nadograđivati se i bilo je mislim 62eura + 10eura poštarina evo linka šta su kupili i to mi se čini skroz ok http://sklad66.com/cms/VAG-CAN.html tako da kad odlučim uzeti to će biti ovo To je jedna vrsta koja koristi krekani sw i update radi sa servera prodavaca (sklad66)... i to je dobra verzija A druga verzija je malo skuplja (kosta oko 100 €) i koristi sw sa Ross Tech-a + loader koji radi bypass ID-a .... Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted December 15, 2016 65€ + 10€ postarina, cca tjedan danas se ceka, ja uzeo otud po preporuci forumaša. A i lik objasni na mail što i kako. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 16, 2016 tko radi s texa-om? iskustva i sta sve moze Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 530 Posted December 16, 2016 ja sam se isto raspitiva za vcds ovi klonovi mi nisu zanimljivi zbog toga šta ne mogu na internet,a neman 6 kompjutera pa da pazim ili da ga uvik brišem itd.. a original mi je previše za moje potrebe prije možda godinu ekipa sa foruma je kupovala neku verziju koja može na internet i nadograđivati se i bilo je mislim 62eura + 10eura poštarina evo linka šta su kupili i to mi se čini skroz ok http://sklad66.com/cms/VAG-CAN.html tako da kad odlučim uzeti to će biti ovo Šime, što se čeka, još ga nisi ubo. Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted December 19, 2016 vratija sam se na faks,pa ne radim toliko sa autima jer nisam kod kuće ali doće na red, uvik se nešto bitnije ispriječi Share this post Link to post Share on other sites