<TDI> 530 Posted December 19, 2016 Ma, imaš vremena a kada se odlučiš ubost ćeš još noviju verziju od ove koju smo mi uzeli. Share this post Link to post Share on other sites
jooka 1 Posted December 20, 2016 Pozdrav, htio sam pitati dali ovo moze biti ok za moje potrebe za passata b4 da nemoram svako malo daviti frenda i sto mi sve treba još uz taj kabal. http://www.njuskalo.hr/ostala-autooprema/vag-com-oglas-10382749 Share this post Link to post Share on other sites
perotok 0 Posted December 21, 2016 Pozdrav, htio sam pitati dali ovo moze biti ok za moje potrebe za passata b4 da nemoram svako malo daviti frenda i sto mi sve treba još uz taj kabal. http://www.njuskalo.hr/ostala-autooprema/vag-com-oglas-10382749 Za taj auto super dijagnostika Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
luka93 20 Posted December 21, 2016 Koliko košta toliko i vridi. Na ebayu takvi kabeli su cca 8-9$. Share this post Link to post Share on other sites
jooka 1 Posted December 21, 2016 Za taj auto super dijagnostika Sent from my iPhone using Tapatalk Znaš mozda sto mi još treba i dali mora bas na laptop ici ili moze i na tablet?Koliko košta toliko i vridi. Na ebayu takvi kabeli su cca 8-9$. A gledaj pa to je auto 20 godina ali nemogu nista bez toga a ja nisam profesionalac da cu to intevzivno koristiti. Znas nesto bolje Share this post Link to post Share on other sites
luka93 20 Posted December 21, 2016 Znaš mozda sto mi još treba i dali mora bas na laptop ici ili moze i na tablet? A gledaj pa to je auto 20 godina ali nemogu nista bez toga a ja nisam profesionalac da cu to intevzivno koristiti. Znas nesto bolje Znam da sam kupija sebi takav jeftini i nisan ga uspija upogonit. Sad iman neki od 70ak $ i funkcionira, samo ga ne smin update-at. Share this post Link to post Share on other sites
jooka 1 Posted December 21, 2016 Znam da sam kupija sebi takav jeftini i nisan ga uspija upogonit. Sad iman neki od 70ak $ i funkcionira, samo ga ne smin update-at. Citao sam da je taj do 2000 godišta za dalje nije bas, a i svakako bih ga probao prvo pa onda kupio. Ma problem je sto se ja slabo razumijem u to. Share this post Link to post Share on other sites
perotok 0 Posted December 21, 2016 (edited) Treba ti taj kabel i SW kojeg ces dobiti na CD-u uz kabel ( vag com 311.2 , 409.1 ili VCDS Lite) Nece raditi na tablet-u... Instaliraj na neki laptop koji ima XP ili Win 7 Radi vozila do 2004 g. (VAG) a kabel mozes koristiti i u kombinaciji sa MultiEcuScan-om za talijane Sent from my iPhone using Tapatalk Edited December 21, 2016 by perotok Share this post Link to post Share on other sites
jooka 1 Posted January 27, 2017 (edited) Treba ti taj kabel i SW kojeg ces dobiti na CD-u uz kabel ( vag com 311.2 , 409.1 ili VCDS Lite) Nece raditi na tablet-u... Instaliraj na neki laptop koji ima XP ili Win 7 Radi vozila do 2004 g. (VAG) a kabel mozes koristiti i u kombinaciji sa MultiEcuScan-om za talijane Sent from my iPhone using Tapatalk stigla super dijagostika, juuupi. nije nesto ali covjeka veseli. Edited January 27, 2017 by jooka Share this post Link to post Share on other sites
rs1975 0 Posted January 28, 2017 Koji model VCDS uzeti za Touran 2013, da mogu raditi i update SW? Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted June 8, 2017 Pozdrav, da li netko prodaje vcds za golf 7 da provjereno radi? Share this post Link to post Share on other sites
bozic.hrvoje 0 Posted June 8, 2017 Pozdrav, da li netko prodaje vcds za golf 7 da provjereno radi? javi se u inbox Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 8, 2017 Apdejt softvera u auto ECU-ima-- bogme neznam da je to moguce bez odisa i konekcije na vw server..... Osim ako se auto da maperu pa on cacka Share this post Link to post Share on other sites
bozic.hrvoje 0 Posted June 8, 2017 Apdejt softvera u auto ECU-ima-- bogme neznam da je to moguce bez odisa i konekcije na vw server..... Osim ako se auto da maperu pa on cacka niti ja nisam cuo da bi netko to radio samo sa vcds-om Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted June 8, 2017 Ne ide to sa vcds nikako Sent from my SM-G900F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Maxx044 0 Posted August 18, 2017 Može preporuka na PM provjerene diagnostike s eBaya? Treba mi za spojiti par puta godišnje pa mi je malo puno novaca ovaj kabel od Sklad66. Auto Golf 6 2.0 TDI 2009 g. Share this post Link to post Share on other sites
Darko DA 0 Posted December 25, 2017 Ma kud puklo da puklo sto sam vise citao po googlu vise me zbunjivalo,, narucio sam VAG PRO CAN BUS+UDS+K-line S.W Version 5.5.1 i sad kako bude kada dodje isprobati cu ga pa cu vise znati imam Audia A3 1,9 tdi sportbacka redizajna 2008 i Passata b7 1,6 tdi conforlina 2012 a i u familiji Pola 1,6 tdi 2010 i Golfa 7 1,6 66 kw pa cu vidjeti kako to radi i naravno podojeliti iskustvo Share this post Link to post Share on other sites
marko.r 0 Posted April 6, 2018 (edited) Ma kud puklo da puklo sto sam vise citao po googlu vise me zbunjivalo,, narucio sam VAG PRO CAN BUS+UDS+K-line S.W Version 5.5.1 i sad kako bude kada dodje isprobati cu ga pa cu vise znati imam Audia A3 1,9 tdi sportbacka redizajna 2008 i Passata b7 1,6 tdi conforlina 2012 a i u familiji Pola 1,6 tdi 2010 i Golfa 7 1,6 66 kw pa cu vidjeti kako to radi i naravno podojeliti iskustvo ajde podijeli iskustvo ? i ja bi uzimao neto pa me zanima. ? Edited April 6, 2018 by marko.r Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 530 Posted April 6, 2018 Uskoro stize pa cu napisati iskustvo narucio sam onaj sa usb stickom na kojem je i program pa se ne mora dodatno skidati "Vag can pro" diagnostika_(http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/94529-vag-can-pro-diagnostika/) Share this post Link to post Share on other sites
polic na kvadrat 46 Posted April 6, 2018 Darkec očito nije više na forumu ili.... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 530 Posted April 6, 2018 Šteta, baš sam htio saznat kako mu radi Vag. Share this post Link to post Share on other sites