ljubobj 103 Posted July 27, 2015 Pozdrav Golf 5 tdi imam problem s zadnjim desnim vratima, ponekad pri otkljucavanju auta ona ostanu zakljucana i ne daju se otvoritit. tek kada par puta stisnem otkljucavanje i zakljucavanje onda se nekad otkljucaju..da li itko zna u cemu je problem da mi objasni? ja bi to onda sam probao složiti. imam nesto iskustva jer sam nekad na mk4 mijenjao mikroprekidace u bravi. Hvala Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted July 27, 2015 Pogledaj zice u pregibu vrata Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted July 28, 2015 Najvjerojatnije zice u pregibu Share this post Link to post Share on other sites
Nikki 0 Posted July 28, 2015 Sorry sto uljecem. Octavia 2010g... Suvozacka vrata sw nedaju otvoriti, tj zakljucana su i ni na koji nacin se ne otkljcavaju. Ali retrovizor i prozor rade normalno. Kako ih otvoriti? Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted July 28, 2015 (edited) aha mislite na zice, hm ja bi prije rekao da je nesto drugo u pitanju ali dobro provjeriti cu Edited July 28, 2015 by ljubobj Share this post Link to post Share on other sites
MarkoTDI 0 Posted July 29, 2015 meni se nešto slično desilo neki dan, jednostavno gepek mi se nije htio otvoriti...klemu van pričekao 10 minuta i vratio i sve radilo.vjerovatno od jakog sunca se nešto zblesiralo tko će ga znati Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted July 29, 2015 E da ali ovaj je nekad u garazi u hladu i isto se desava.. Share this post Link to post Share on other sites
Guardian509 0 Posted July 31, 2015 Ja sam pred mjesec dana imao isti problem samo s prednjim vratima ,prvo me počelo zezat podizanje i spuštanje prozora a zatim otključavanje , i najednom uopče nije radilo , svašta sma skidao pregledavao i na kraju su mi bile potrgane žice u gumi koja ide u vrata.. Share this post Link to post Share on other sites
ruscic 2 Posted August 9, 2015 (edited) Instalacija u pregibu ili brava. Popravljamo brave-orginalne! Garancija! Edited August 9, 2015 by ruscic Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted August 9, 2015 Meni se na altei to desilo, ko golf 5 ima sve mislim, jer sam naspricao brave s wdom kad sam kupio auto i vrata zadnja desna izvana nikako otvoriti..svako 5. otkljucavanje je radilo samo. Onda sam sa sprejom za ciscenje kocnica isprao masnocu i vise nikad problema Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted August 10, 2015 eto na kraju sam ga odvezao auto elektricaru i uzeo je 300kn za popravak ja nikako nisam mogao uhvatiti vremena da probam pogledati u cemu je problem. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted August 10, 2015 A kaj je bilo? Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted August 10, 2015 (edited) a nista nije rekao.. Edited August 11, 2015 by ljubobj Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted August 10, 2015 A maca popapala jezik? Pa ja bi umro da ne saznam kaj je bilo i da ga ne pitam Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted August 11, 2015 (edited) to mi je od starog auto a stara je išla po auto k majstoru, a sta ce ona pitat kad se svejedno ne razumije u to hahaha Edited August 11, 2015 by ljubobj Share this post Link to post Share on other sites
Kova031 0 Posted August 31, 2015 Kod mene ovih dana slicna stvar. Samo sto kod mene zadnja vrata ostaju otkljucana. Bez obzira kljucam daljinskim ili kljucem u bravi. Jedino sto sam primjetio da u slucaju kada ih ne zakljuca u toj bravi nesto cudno zazuji. Nakon sto ih zakljuca jedno vrijeme normalno radi. I primjetio sam da ih, kada pocne zezati, zakljuca kada na daljinskom dva puta brzo stisnem zakljucavanje Share this post Link to post Share on other sites