2 2
corrador

402 street race Grobnik

Recommended Posts

iskreno, fakat nam se nije dalo... uvijek isti kurac... :) bolje neki susret slo??i, čevapi itd neg se pr??it tam na suncu cijeli dan!

Cestitke Gadu i Rikiju... :D

Vidio Petra.. Foga.. ? keeeecu... Marina.. Nika... pfff mozda jos nekoga?.. bo

Da se pohvalim... ja i frend na db dragu... 2 mjesto u Super Street 1-2 NW :D

Cestitke Gadu i Rikiju... :D

Vidio Petra.. Foga.. ? keeeecu... Marina.. Nika... pfff mozda jos nekoga?.. bo

Da se pohvalim... ja i frend na db dragu... 2 mjesto u Super Street 1-2 NW :D

neke slike ili klipovi o ovom ukupnom desavanju u Grobniku? B)

PS MTR ode jos jedan 402 samo zato jer nisam imao prijevoza...

E druge godine kad dobim vozacku idem ko lafčina sam u autu lol :D

Taman do??ao bilo je hebeno... nisam puno gledao al bitno da sam najbr??e klase ulovio... Jbg bio sam previ??e u ''điru'' al nije mi ??ao... ipak su se skovali planovi ze jedan XY?project a o tom nećemo... :grrr

Danas me zadivio G3 16v full stock s plinarom... digao 1,mjesto u 16sec odvozio 16,06 protiv frenda (DRAGON GTI) u Puntu GT koji je ostao drugi... opet dobro za obojicu jer da ga je punto pro??ao probio bi klasu... :palci

odoh spavat da ne zaspem za kompom... pozdraVW

nebi probio,to je kad ljudi ne citaju pravilnik i ne iskoriste rupe u pravilniku

"u finalu klase,natjecatelj moze probiti do 0.5 sekundi klasu bez diskvalifikacije"

g@d cestitke na 3cem mjestu

Vi?? da... ma zna on pravilnik napamet :D mislio je da je nijansu ispred njega pa je tako dozirao do kraja al ga očito shebao kut gledanja... :)

bio i ja u subotu, bilo nelose, semafori nisu radili u klasi 12 i 11 :huh: i nije bilo svijetla... sve u svemu drago mi je sto sam dosao jer sam vidio nesto predivno---> Crveni kec sa schmidt felgama... pao sam na guzicu kad sam ga vidio, otkud je on iskrsnuo???

Net mi doma ne radi pa kad ga osposobim cu staviti koju sliku!

bio i ja u subotu, bilo nelose, semafori nisu radili u klasi 12 i 11 :huh: i nije bilo svijetla... sve u svemu drago mi je sto sam dosao jer sam vidio nesto predivno---> Crveni kec sa schmidt felgama... pao sam na guzicu kad sam ga vidio, otkud je on iskrsnuo???

Net mi doma ne radi pa kad ga osposobim cu staviti koju sliku!

taj kec je projekt A3M-a, restaurirani GTI. cak su trebali neki moji dijelovi ic na taj auto, al se das nije javio na showu, tak da nis :)

Predivan... samo mu fali crveni rub na maski... i jos malcice u pod...

Pitam decke di su nabavili ralicu... kazu da je bila na njemu... i da mogu slobodno jaja na panj stavit prije nego je nađem... :(

I kaze mi da je original bio zuti... steta to nije i ostao... bio bi mi jebeniji...

Evo jedna pikčr

055adbed9fdfee54aef1566f903418bc.th.jpg

Vidio ovog golfića na bezinskoj jednom i mogu reć čisti :respekt za auto! e da mi je jedan takav :care

Edited by spoky

vw, audi, skoda... sve je to jedna lijepa i sretna VAG obitelj.. :palacg

i zaboravio si onu rijecku crnu prekosuper seat ibizu iz 2002. godine koja je vozila napola zavrsena :bravo

semafori nisu radili u klasi 12 i 11 :huh: i nije bilo svijetla...

to ti je zato jer se za potrebe sr-a na grobniku trosi vise struje nego cijela rijeka :rotfl

i zaboravio si onu rijecku crnu prekosuper seat ibizu iz 2002. godine koja je vozila napola zavrsena :bravo

to ti je zato jer se za potrebe sr-a na grobniku trosi vise struje nego cijela rijeka :rotfl

:palci:palci:rotfl:rotfl

Guest -g@d-
nebi probio,to je kad ljudi ne citaju pravilnik i ne iskoriste rupe u pravilniku

"u finalu klase,natjecatelj moze probiti do 0.5 sekundi klasu bez diskvalifikacije"

g@d cestitke na 3cem mjestu

prijatelju hvala na cestitki....bas mi je drago sta smo se upoznali daj mi samo posalji na Message broj telefona da ti se javim kad budem u blizini da odemo cugu popiti jednu dvije.....

Guest -g@d-

subota dolazak i priprema satora i ostalih sranja...hehehhe

p7240009wo7.jpg p7240010xl8.jpg p7240019uz0.jpg p7240025bk1.jpg p7240031lf1.jpg p7240034jv4.jpg p7250046hu4.jpg

jo?? slika

jo?? slika

2 g@d: broj ti je u profilu :)

Edited by Dario_FR

Guest Riki

bilo je super...super ekipa,zajebancija,između ostalog upoznao dosta novih ljudi,kvalitetno proslavili g@d-ovo 3-ce mjesto u subotu,noc bez sna i nastavak price u nedjelju

jedina zamjerka je u nedjelju na to sta im je netko ili nesto sjebao semafore i senzore pa su svi morali potpisati da se nece zaliti na vremena ako im budu sumnjiva,a bilo je upravo tako...bar 10 ljudi iz klase 16 su bili "malo" zacuđeni vremenima,ukljuujući i mene...dobro znam koliko mi auto ide kad ne pustam gas i nemoguce je da sa istom reakcijom napravim sekundu losije vrijeme od subote ili pak od g@d-a koji je uz to jos i kocio a imali smo skoro jednaku reakciju,ali nije bitno zao mi je samo sto nisam malo duze izdrzao da odvozim jos koji start...

pohvalno je to sta su auti iz godine u godinu sve brzi i ??teta ??ta Aco sa audijem nije oti??ao u klasu 10 u nedjelju iako je bilo najavljivano i montirao se roll bar u noći na nedjelju

do ponovnog susreta :)

da, i meni se Alex s ibizom zalio na utrku sa swiftom s krka. po Alexovoj prici je swift tek pred kraj poceo pristizati Alexa i kad su prosli ciljnu ravninu Alex je pustio gas a swift je isao jos malo pod gasom. razlika je bila u 0,003 sec u korist swifta. nisam bio tamo ali ekipa koja je pratila mi je isto potvrdila, bar rezultat

Guest Riki
Riki i G@d kolika ste vremena radili?

Auti su vam serijala ili??

remapirani su i idu identicno...najbolje vrijeme auta 14.3

primjera radi serijski golf GTI ostaje iza u svakoj brzini :)

Guest -g@d-

da nedjelja je bila katastrofa sjebali su mnogo ljudi jer im nisu radili semafori bas najbolje ali niko se nije mogao zaliti jer smo potpisali...

bitno je sudjelovanje....!!

vidim, svi hvalite taj Sr ali i nije bilo tako bajno, bar ne sto se organizacije tice, to nikako:

semafori su bili u banani, pogotovo u nedjelju kada je zbog kasnjenja vozena samo jedna kvalifikacija, ekipa koja je vozila dosta je bila neobavjestena o svemu uopce...puno tehnickih problema

vode ni za vatrogasce, i to doslovno jer je frend trebao vatrogasce da mu pospricaju integru a ono nis...ruke sam zadnji put oprao u cetvrtak, kaos....

sigurno ce se sad naci netko kome ovo sto sam napisao nije po volji, ali never mind, tamo sam dosao u petak oko 5 ujutro a otisao u nedjelju oko lapo 1, bio sam cjelo vrjeme uz frenda u boksu sa Integrom typ R i znam sve sto se dogadjalo...a to je koma...mislim, organizacija je banana no sve ostalo, ekipa, voznje auteki i to...nemam rjeci...

snimio sam oko 180 min film, treba ga ripati, a kad ce to biti...uf, kad se naspavam...

2 2