2 2
corrador

402 street race Grobnik

Recommended Posts

bilo je super...super ekipa,zajebancija,između ostalog upoznao dosta novih ljudi,kvalitetno proslavili g@d-ovo 3-ce mjesto u subotu,noc bez sna i nastavak price u nedjelju

jedina zamjerka je u nedjelju na to sta im je netko ili nesto sjebao semafore i senzore pa su svi morali potpisati da se nece zaliti na vremena ako im budu sumnjiva,a bilo je upravo tako...bar 10 ljudi iz klase 16 su bili "malo" zacuđeni vremenima,ukljuujući i mene...dobro znam koliko mi auto ide kad ne pustam gas i nemoguce je da sa istom reakcijom napravim sekundu losije vrijeme od subote ili pak od g@d-a koji je uz to jos i kocio a imali smo skoro jednaku reakciju,ali nije bitno zao mi je samo sto nisam malo duze izdrzao da odvozim jos koji start...

pohvalno je to sta su auti iz godine u godinu sve brzi i ??teta ??ta Aco sa audijem nije oti??ao u klasu 10 u nedjelju iako je bilo najavljivano i montirao se roll bar u noći na nedjelju

do ponovnog susreta :)

sjebalo se nes sa semaforima gadno jer je u subotu Aca vozio 11,1 sa pustanjem gasa ,a u nedjelju 11,1 pun gas , roll bar je bio iz golfa jedinice a pase u audia a4:rotfl :rotfl

vidim, svi hvalite taj Sr ali i nije bilo tako bajno, bar ne sto se organizacije tice, to nikako:

semafori su bili u banani, pogotovo u nedjelju kada je zbog kasnjenja vozena samo jedna kvalifikacija, ekipa koja je vozila dosta je bila neobavjestena o svemu uopce...puno tehnickih problema

vode ni za vatrogasce, i to doslovno jer je frend trebao vatrogasce da mu pospricaju integru a ono nis...ruke sam zadnji put oprao u cetvrtak, kaos....

sigurno ce se sad naci netko kome ovo sto sam napisao nije po volji, ali never mind, tamo sam dosao u petak oko 5 ujutro a otisao u nedjelju oko lapo 1, bio sam cjelo vrjeme uz frenda u boksu sa Integrom typ R i znam sve sto se dogadjalo...a to je koma...mislim, organizacija je banana no sve ostalo, ekipa, voznje auteki i to...nemam rjeci...

snimio sam oko 180 min film, treba ga ripati, a kad ce to biti...uf, kad se naspavam...

zvuci kao da si 1. put na sr :D

naviknes se na te nedostatke s godinama :)

zvuci kao da si 1. put na sr :D

naviknes se na te nedostatke s godinama :)

da te odmah razocaram: :P , nisam prvi put na sr-u, ali sam prvi put u boksu.., i ponavljam: ekipa, zajebancija, party, auti, utrke...sve fuckin 5, ali ostalo malo kaskalo, ispalis na zivce, pogotovo kad si tamo 2-3 dana...

i ono s vodom, covjece, pa nema ni kapi vode, za oprat ruke, ma bilo sta.., uzas...npr u gorici imas slavine itd., npr.

i tih tehnickih problema se podrazumjeva da ce biti, ali ovo sto je bilo na gribniku, pogotovo u ned. je kaos, ekipa koja dobro paznaje sr, te ide po natjecanjima također nije bas zadovoljna organizacijom i tehnickim problemima, koji su bili ispod granice dopustenog :bleh

e, i nista ja ne vrjeđam SR u RI, da se netko ne nađe uvrjeđen samo kazem da je moglo i trebalo biti bolje.., ali to nije do nas vec do organizacije, nama je svejedno bilo do jaja :bravo:bravo:bravo

Edited by Robiii

Guest Riki
sjebalo se nes sa semaforima gadno jer je u subotu Aca vozio 11,1 sa pustanjem gasa ,a u nedjelju 11,1 pun gas , roll bar je bio iz golfa jedinice a pase u audia a4:rotfl :rotfl

znam,prijatelj (Tubi) mu ga je posudio da bi mogao u 10 :)

Vidim bilo je ekipe punooooo.

Jel sam dobro vidio i ZaX je bio tam?

Guest -g@d-

je i zax je bio tamo mislim da je vozio klasu 14.....

bilo je puno ljudi sta ste niste javili da se upoznamo BEMU misa?!

da te odmah razocaram: :P , nisam prvi put na sr-u, ali sam prvi put u boksu.., i ponavljam: ekipa, zajebancija, party, auti, utrke...sve fuckin 5, ali ostalo malo kaskalo, ispalis na zivce, pogotovo kad si tamo 2-3 dana...

i ono s vodom, covjece, pa nema ni kapi vode, za oprat ruke, ma bilo sta.., uzas...npr u gorici imas slavine itd., npr.

i tih tehnickih problema se podrazumjeva da ce biti, ali ovo sto je bilo na gribniku, pogotovo u ned. je kaos, ekipa koja dobro paznaje sr, te ide po natjecanjima također nije bas zadovoljna organizacijom i tehnickim problemima, koji su bili ispod granice dopustenog :bleh

e, i nista ja ne vrjeđam SR u RI, da se netko ne nađe uvrjeđen samo kazem da je moglo i trebalo biti bolje.., ali to nije do nas vec do organizacije, nama je svejedno bilo do jaja :bravo:bravo:bravo

pa na grobnickoj pisti imas tuseve i wc-e i vode i svega i sve to ti je besplatno za koristit. tako da znas za drugi put :rotfl:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl

pa na grobnickoj pisti imas tuseve i wc-e i vode i svega i sve to ti je besplatno za koristit. tako da znas za drugi put :rotfl:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl

nemoj zezat, al stvarno nemoj!!!, upoznao puno ekipe, ali o tome nitko nista nezna, vidio puno svega ali ne i WCa(osim TOI), vode!!!, TUSHEVA....

posalji sliku vode na grobniku i imas cugu, dvije, tri...all night!!!

nemoj zezat, al stvarno nemoj!!!, upoznao puno ekipe, ali o tome nitko nista nezna, vidio puno svega ali ne i WCa(osim TOI), vode!!!, TUSHEVA....

posalji sliku vode na grobniku i imas cugu, dvije, tri...all night!!!

na GROBNICKOJ PISTI imas i tuseve i uredne vw-e i vode na bacanje :rotfl:rotfl

di placas cugu :rotfl

na GROBNICKOJ PISTI imas i tuseve i uredne vw-e i vode na bacanje :rotfl:rotfl

di placas cugu :rotfl

nema :bleh , gdje tocno, mozda tamo na ulazu, na onom prvom!?(gdje je bio upis), ili preko na "motorima", to mi nista ne znaci :bleh

kad ispunis profil pa vidim od kuda si mozda ti i kazem gdje te ceka cuga, aha!!, naravno kad mi posljes sliku vvOOOOdeee :grrr:da

Edited by Robiii

nema :bleh , gdje tocno, mozda tamo na ulazu, na onom prvom!?(gdje je bio upis), ili preko na "motorima", to mi nista ne znaci :bleh

kad ispunis profil pa vidim od kuda si mozda ti i kazem gdje te ceka cuga, aha!!, naravno kad mi posljes sliku vvOOOOdeee :grrr:da

tamo gdje su motori i je grobnicka pista i tamo imas sve kaj ti treba , mi smo si cak i skuter dofurali iz zagreba tak da nam nije bio problem skoknut na tusiranje preko nekoliko puta dnevno ,a ovo di se rejs odrzava je aerodrom :rotfl:rotfl:rotfl

zato pripremi pare jer ja pijem juznjacku na litre :palci

tamo gdje su motori i je grobnicka pista i tamo imas sve kaj ti treba , mi smo si cak i skuter dofurali iz zagreba tak da nam nije bio problem skoknut na tusiranje preko nekoliko puta dnevno ,a ovo di se rejs odrzava je aerodrom :rotfl:rotfl:rotfl

zato pripremi pare jer ja pijem juznjacku na litre :palci

lol, a jebi ga, ko ce ga znat.., skoro sam zamrzio Grobnik, i to krvnicki, a eto ti mu pomogao da se obrani, oprosteno mu je..i sljedeci put idemo po vodu vasim scootom!! (koji je to scoot uopce, onaj stari s nekim kitom, may B?), fuck juznajcka kad je tu karlovacka! :respekt:respekt

Ma daj, pa on (Zax) je slagao auto za drift, kak je prosao tamo?

evo slicka,klasa 15,frend okinuo

402srgrobnik2007284vu7.jpg

402srgrobnik2007286dr3.jpg

402srgrobnik2007287gs8.jpg

prvi run u 15 protiv deny-a iso ,kocio sam jako jako puno i probio u 14,tamo ispo kasnije od civic-a s intriginim motorom

za sljedecu sezonu nadam se klasi 14 a mozda i 13,ali otom potom

Guest Redeemer

uploadao sam slike na net pa koga zanima moze pogledati u galeriji, imaju dvije galerije (subota, nedjelja)

eto prosao je jos jedan sr, ne znam da li da idem u sloveniju, svake godine je sve losije, ove godine sam se skroz razocarao, pogotovo sa hostesama

Guest Zuti

da pobijedio si Deny-a a ispao d Sanny-a. Ali za pobjedu od Denny-a se ja nebi ba?? hvalio. Ok super dobio si ga. ALi 200ks+ sa turbom i 160ks kod honde bez ičega. Inače Vtec ide niskih 15 i rijetko u visokih 14. Ali sanny sa 250ks bez nitra, turba i ostalih nlo stvari ide niiiiskih 13. :)

denyeva honda nije vtec bez icega. supersprint je kompletan i samo s time je auto na valjcima pokazao cca 10% od drugih stock v-tecova. pored toga, deny je kasnije stavljao fidanzin olaksan zamasnjak i TB je modificiran

dario, koje si najbolje vrijeme imao?

Guest Slider

Ma neznam za vas, al meni najbolji SR do sad. Toliko se nisam jo?? zabavio. :zivio

denyeva honda nije vtec bez icega. supersprint je kompletan i samo s time je auto na valjcima pokazao cca 10% od drugih stock v-tecova. pored toga, deny je kasnije stavljao fidanzin olaksan zamasnjak i TB je modificiran

dario, koje si najbolje vrijeme imao?

14.6xx s reakcijom

2 Zuti: nista se ne hvalim,nego kazem kako je bilo,a vozio sam 15 i kocio,jer u 14ici neam kaj trazit,barem ne za sad,a deny-eva honda ide jako dobro i slozen auto je,a da ne govorim kolko je njegov laksu u samom startu od mojeg i on je bio na 15icama ja 17 ice :P

Guest Zuti

Onda ubiti honda i ne ide ne??to. Jer stock vti ide niskih 15. A ako je on ne??to izmijenio i stavio granu, mapiro, po meni bi trebao ići onda dosta bolje.

2 dario_fr - ??ta nisi spomenuo da če?? slikove staviti??

Sorry na OT ali Žuti pa šta je ovo u signatureu, jesi ti to u Polića ugurao VTIa ili :o ???

A i neide baš standardan VTI niskih 15,prijatelj je vozio s VTI na kojoj je rađeno pa je muku mučio u 15

Edited by GTI-16v-VD

Guest Zuti

negdje davne 2003 frend vozi običnog Vti-a 15.2, ok, sad dečko vozi rally. Mislim da je i o vozaču dosta toga ovisi. U polu nije vti. nego VTEC K20.

Guest -g@d-

ali se prepirete bezveze....dodjite na stazu i pokazite vrijeme auta.....

ko da je bitno koji koliko ide bitno je sudjelovati.....

mah mah

ko da je bitno koji koliko ide bitno je sudjelovati.....

:respekt:respekt:respekt

nije sve u novcu i pobijedi

2 2