feljan 0 Posted August 20, 2007 doslo vrijeme da uredim vozilo jer nakon osam godina je*eni softtouch se osteti poceo sam rastavljat auto u utorak 14.08.2007 i sastavio ga u subotu popodne u 15:58h nakon par sati auto je izgledao ovak: kad je sve bilo dolje doslo vrijeme da se pripremi i farba ostavio da se to sve posusi i onda poceo sve natrag slagat vidi se da mi je pobjeglo malo boje unutra u ovaj pretinac ispod radija, to se dogodi zbog drfljavosti al sad je gotovo. dok sam to sve radio iskoristio sam priliku da izvadim siceve i malo pocistim tapicirunge s sredstvom za ciscenje tepiha nakon svog sastavljanja konicni proizvod izgleda ovako stavio sam i crnu masku ispred al moram nabavit drugi znak i pofarbat ga u crno jos sam kupim original VW AVUS II felge platim clanarinu i puknem vwcc nalju na auto i mirna Odra kad kupim felge napravim fotosesn i predstavim auto ajd idem na trening sad Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted August 20, 2007 pa skini taj znak, o??mirglaj i pofarbaj i ro ti je to, ??ta će?? kupovati drugi, učinak isti bez potro??enih novaca, jedino za sprej Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted August 20, 2007 I di ba?? u srebrno???? Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 20, 2007 trebo si u mal svijetliu zlatnu...a znak nefarbaj. Ovako je odlicno. Jos samo farove u crno... Share this post Link to post Share on other sites
bandit99 0 Posted August 20, 2007 (edited) lijepo odrađeni posao ali ja nebi u srebrno! Mo??da tamno siva metalik ili crna, ili...!! Edited August 20, 2007 by bandit99 Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted August 20, 2007 Bolje nego prije,al ja bi polakirao u boju auta ,jer mi se svidja boja Valjda si isao na r32 look jer on ima aluminij a ti si htio imitaciju toga -pretpostavljam ;) Share this post Link to post Share on other sites
feljan 0 Posted August 20, 2007 (edited) htio sam plavu ko auto al pet deci te boje kosta 500kn pa mi se bas nije isplatilo hm siva onak tamnija, hm to bi bilo dobro. jos ima vremena kad se ova boja osteti onda cemo u sivu @mariotdi- farovi su definitivno u planu Edited August 20, 2007 by blindknight Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted August 21, 2007 Kolko ? Pa mene 1dcl izadje oko 30 kn Share this post Link to post Share on other sites
feljan 0 Posted August 21, 2007 e kuzis moja boja je pearl efect tak da me dode oko 400kn ne 500 al opet je puno Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted August 23, 2007 pitanje..kak se skida znak prednji? Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted August 23, 2007 Kolko ? Pa mene 1dcl izadje oko 30 kn Također Meni se sviđa kako je ispalo.... Share this post Link to post Share on other sites
feljan 0 Posted August 23, 2007 pitanje..kak se skida znak prednji? na original masci mozes skinut samo onaj ukrasni dio. al ovo je maska iz velasa na koju je stavljen samo taj ukrasni dio s origigi maske isao sam u velas po znak ali nemaju i vjerovatno cu morat narucit iz autorada i zubaka trenutno na autu nema znaka pa malo lose izgleda Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted August 23, 2007 Ljepa ti je boja na golfu,moram to pohvaliti Share this post Link to post Share on other sites
feljan 0 Posted August 23, 2007 znam, fala al morao bi ga spolirat vec lagano Share this post Link to post Share on other sites