donJebe 0 Posted August 19, 2015 Kako nam je drska lopina popalila sredinji poklopac sa originalnih čeličnih felgii na naem polu 6n, a iste je teko naći ili su papreno skupe razmiljamo o ratkapama. Sad se pojavila sumnja da na postojeće felge ( original čelične 13 cola ) ne mogu uobičajenr ratkape. Da li je to točno? Share this post Link to post Share on other sites
Dizelaš 2 Posted August 19, 2015 Središnje poklopce nađeš za kikiriki,sigurno jeftinije nego ratkape. Share this post Link to post Share on other sites
donJebe 0 Posted August 19, 2015 Ne znam gdje to? A sve da ih i nađem za male novce interesira me odgovor na moje pitanje jer sam visokotlačnim peračem skinuo jedan dio boje,a ratkapama bi tp prkrio. Jednim udarcem dvije muhe. Ne znam gdje to? A sve da ih i nađem za male novce interesira me odgovor na moje pitanje jer sam visokotlačnim peračem skinuo jedan dio boje,a ratkapama bi tp prkrio. Jednim udarcem dvije muhe. Share this post Link to post Share on other sites
kikidj 0 Posted August 20, 2015 Trebale bi ti pasati, ja imam iste felge na Polu i orginalne ratkape na njima, a imam i dvije felge od GM-a (tocnije Opel) koje koristim sa orginalnim ratkapama bez problema. Share this post Link to post Share on other sites
donJebe 0 Posted August 21, 2015 E to je informacija koju tražim. Share this post Link to post Share on other sites