Maverick25 0 Posted October 5, 2016 (edited) Imam tu par problema. Prvo, VCDS mi je na njemačkom, pa nabadam s translateom. Drugo, ne pita me uopće taj kod 31347 - to sam jednom prije unio, i nikad me više nije pitao. Treće, našao sam Komfort Belechteung, ali pod nijednom opcijom u drop down meniju nemam opciju fog lights. Uglavnom je aktiv / kein aktiv. E sad, jer to do starijeg VCDSa (12.12.3), ili je software na mom autu zreo za update ili jednostavno bolje da nađem englesku verziju pa probam bez nabadanja po njemačkom. Edit: evo našao ovaj link http://www.golfmk7.com/forums/showthread.php?t=2491http://www.golfmk7.com/forums/showthread.php?t=2491 Po tome ispada da taj tamo ima i stariji VCDS 12.12.0 i objavio je to u 2013 godini... Edited October 5, 2016 by Maverick25 Share this post Link to post Share on other sites
perotok 0 Posted October 5, 2016 Modul 09 je po defaultu zaključan... Ideš 09 Cent.Elec>16 Sec. Access .... upišeš 31347 > 10 Adaptation i vrti kanale dok ne nađeš (ako nije kanal 04 ) Share this post Link to post Share on other sites
Maverick25 0 Posted October 5, 2016 Modul 09 je po defaultu zaključan... Ideš 09 Cent.Elec>16 Sec. Access .... upišeš 31347 > 10 Adaptation i vrti kanale dok ne nađeš (ako nije kanal 04 ) Eeee, tu bi mogla biti caka. Probam sutra. Još jedno pitanje, jel auto mora biti upaljen ili je dovoljno da bude na kontaktu? Share this post Link to post Share on other sites
Maverick25 0 Posted October 6, 2016 Uspio sam, hvala. E sad, idem s ostalim tweakovima Share this post Link to post Share on other sites
bandit99 0 Posted October 23, 2016 Ima netko volja i sa znanjem u okolici Vž da mi slozi retrovizore na vw cc. Jesu elektricni i preklapaju se samo kad ih ja prebacim na prekidacu. A ja bi da ide automatski kad zakljucam auto Share this post Link to post Share on other sites
mihael 0 Posted October 23, 2016 Ima netko volja i sa znanjem u okolici Vž da mi slozi retrovizore na vw cc. Jesu elektricni i preklapaju se samo kad ih ja prebacim na prekidacu. A ja bi da ide automatski kad zakljucam autoAko budes slucajno u Zg javi se na pp pa ti slozimo to Share this post Link to post Share on other sites
Maverick25 0 Posted October 24, 2016 Ima netko volja i sa znanjem u okolici Vž da mi slozi retrovizore na vw cc. Jesu elektricni i preklapaju se samo kad ih ja prebacim na prekidacu. A ja bi da ide automatski kad zakljucam auto Nekidan sam napravio obrnuto. Želim da mi se sklapa kad ja hoću Share this post Link to post Share on other sites
bandit99 0 Posted October 27, 2016 Ako budes slucajno u Zg javi se na pp pa ti slozimo to odlično, odgovara ti bilo kada ili? ma svako malo sam u zg Share this post Link to post Share on other sites
mihael 0 Posted October 27, 2016 Da, odgovara mi bilo kada, osim ovaj vikend sad, ovaj vikend nisam u zg, ali slijedeci tjedan moze bilo kad, radim do 4, pa poslije 5 moze bilo koji dan Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
alpacino 0 Posted November 23, 2016 Uzeo sam početkom godine golfa ali nisam nadoplatio za električno sklapanje retrovizora. Mogu li kodirati da mi se ta funkcija uključi ili bi trebao mjenjati nešto. Mislim, pretpostavljam da na električnim ima neki motorić kojeg nema ako nisam uzeo električno sklapanje retrovizora? Share this post Link to post Share on other sites
Ivo_022 1 Posted November 23, 2016 Moraš kupiti preklopiva zrcala sa odgovarajućim procesorima te prekidačem. Ovo: http://www.ebay.de/itm/Org-VW-Golf-7-Ausenspiegel-Spiegel-elektrisch-anklappbar-fold-in-LH5X-night-blue-/182341637834?hash=item2a746896ca:g:bcwAAOSwo4pYG1GI Share this post Link to post Share on other sites
Roby ZD 6 Posted December 14, 2016 Da se nadovezem na temu... Koliko je isplativa naknadna ugradnja sklapanja vanjskih retrovizora? I da li je moguce? G7 Edition 40 Kad sam narucivao auto, to mi je bila zelja koja je splasnula kada mi je prodavac rekao da ako zelim dodatnu opremu, to ima za posljedicu kasnjenje isporuke vozila za 30 dana. Kako sam bio u stisci s vremenom, odustao sam od toga... Pretpostavljam da bi u VW-u to ispalo oko 2K Kn +/-. Thnx Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted December 14, 2016 350€ cca su retr. sa modulima ugradnja 2-3h Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted December 14, 2016 Za 2k kn u ovlastenom necws niti jedan retrovizor dobit haha Share this post Link to post Share on other sites
marioGt 2 Posted December 14, 2016 Kako Dario kaže kupis sve za 350€ i ugradiš... Moji cekaju vikend i idu na auto Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Roby ZD 6 Posted December 14, 2016 (edited) To je fool OK.....btw, gdje si ih uzeo? Treba li jos neko dodatno ozicenje, ili je sve unutra... Vidim da ima i puddle light Edited December 14, 2016 by Roby ZD Share this post Link to post Share on other sites
Lorko26 1 Posted May 31, 2018 Jeli se ove lakirane plastike u boji auta jednostavno zamjene?? Share this post Link to post Share on other sites
marioGt 2 Posted May 31, 2018 Da Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites