2 2
_fery_

chipiranje tdi

Recommended Posts

Neznam ni za jednog kak radi, ali eto 3g sam vozio Citiusovu mapu nisam imao nikih problema,

sad sam stavio veču turbine I radio mi Muha na valjcima I sad če ponovo radit jel idu I veče dizne konačno,

auto ide odlično nemam nikakvih problema ljepo ravno vuče do crvenog,

izmjereno 139KS 300Nm sad sa diznama računam na cca 160ks+,

Nm neču napumpat max 350Nm.Odnosno kak Muha veli da je optimalno.

Muha je mraka, najjace kad kaze da je sve ispod 2 bara vakamu hahahah :) inace lik je strasan sto se tice mapiranja

Plus za muhu. Vozio par auti sa njegovom mapom i stvarno su super. Povlacenje jednako skroz do crvenog

Nema,ima fejs i broj telefona

Mozemo li dobiti onda taj fejs? Hvala !

Edited by dxdandy

Ahh ja sanjam o mapiranju a zaboravio da od iduce godine pocinju slagat ove 1.6tdi s tim softverima,glupo mi je da mi propadnu pare

Ahh ja sanjam o mapiranju a zaboravio da od iduce godine pocinju slagat ove 1.6tdi s tim softverima,glupo mi je da mi propadnu pare

Pa nemoras ti stavljat novi softver ako neces

Kak ce oni znat jesu tebi promjenili softver ili nisu.

I da tvoj auto opce spada pod tu aferu

Ja bi isto mapira pola.,, samo neznam di i koje su cijene inace... neki cak spominju da mi treba otkljucavat kompjuter a da to.dugo.traje...

Preko GPS ce vam blokirati ecu motora ako se ne odazovete na opoziv vezan za ispusne plinove.

Ja bi isto mapira pola.,, samo neznam di i koje su cijene inace... neki cak spominju da mi treba otkljucavat kompjuter a da to.dugo.traje...

Ne traje to toliko dugo.. ako tuner ima alat za to, onda par sati max..

Duze treba da se slozi kvalitetna mapa nego da se otkljuca. Jedino ak ima gotove mape pa ucita i to je to

Preko GPS ce vam blokirati ecu motora ako se ne odazovete na opoziv vezan za ispusne plinove.

:lol2 :lol2 :lol2 :lol2 :lol2

I to ona gospođa na salteru na tehnickom

Edited by Leic

Ja planiram kod Sedoxa ic,a vidim da si iz Splita pa neznam dali tam oni rade, cuo sam samo pohvale o njima

Ma.imaju svog.predstavnika u splitu... kad si ti mislija.ic na mapiranje... samo.sedox nema valjke nego gotove mape... a u revochipa.u.pozegi imas sve

Gdje ima revochip u pozegi?prvi glas da ima..

Ako mislis na pozegu u slavoniji

2 2