Golf1 0 Posted August 31, 2015 (edited) Bok! Da i ja polako predstavim svoj projekt za sada mi je cilj rješit cijelu hrđu i ofarbat,a za poslije neznam. Neke slike dok je još bio kod prijašnjeg vlasnika,auto je bio zapušten i bilo mi je žao da bezveze propada, kada se može složit jedan projekt od njega I tako je sve počelo odlučio se za projet te je franzuz morao pomoć malo Te je polako došlo rastavljanje cijelog auta(komplet) Od puno stajanja čak je trava i bršljan dospio do motora,pa je tako došao na red i vađenje motora Te je motor konačno izvađen uz pomoć prijatelja To bi bilo to za sada. Trenutno se čeka majstor za pjeskarenje pa radovi mogu nastavit. Par pitanja,koji bi bio to motor unutra? nisam toliko upoznat sa mk1 Koji motor mi preporučate da se stavi te kako bi se moglo rješit da si montiram odiza diskove.... Hvala KOMENTARI: http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/86548-vw-golf-mk1/ Edited August 31, 2015 by Golf1 Share this post Link to post Share on other sites