1 1
markol5

Passat B6 - Golf 5 retrovizor

Recommended Posts

Odgovaraju li retrovizori od passata b6 preklopni na golfa 5? U planu sam ih stavit,imam one sa svjetlom ispod pa me zanimam

Koliko znam fizicki su jednaki, razlika im je samo u vanjskom poklopcu na kojem passat ima onu liniju koju golf nema

Poklopac mozda i pase, zmigavac i staklo su jednaki ali prihvat na vratima nije. Cak golf karavan i jetta nemaju iste

marko jesi uspio riješiti retrovizor...jer i ja bi isto tako radio...tj tražim da nabavim prvo retrovizor na preklapanje...

Dečki na silux-u imate par retrovizora za Golfa 5 - električno preklopivi i sad su sniženi, cca 1015 kn za par. Treba Vam jo onaj prekidač za retrovizore...I ja si to planiram nabavit ali morate imati odgovarajuće kontrolere u vratima...

Bruno nisam,odusta sam,moze se al treba prepravaka,i to dosta,jedan kolega je radio,i namucio je se dosta,svasta nesto treba,najbolje uzet el preklopice za mk5 i gotovo.

Benjo- kakve je to kvalitete,imam ja prekidac,jel imaju svjetlo od ispod koje se pali kad se auto otkljuca?

Neznam kakve je kvalitete, proizvođač je Hagus ako se dobro sjećam... Nemaju svjetlo, ali može ga naručit sa AliExpressa, Amazona, eBay-a...cca 18 dolara

100€kom u siluxu od gti sa svjetlom ispod preklopni.

Mozes i orginalne uzet skoro,nove.

Jesam,to su mi odgovorili. Necu,ima u DE oko 250€ sa postarinom novi orginalni od golfa 5 preklopni sa svjetlom ispod.

1 1