1 1
zeus007

Seat leon 1.6 ili golf VI 1.6

Recommended Posts

U pardon.imam s ovima losih iskustva pa...

Za te novce i leasing mogao bi welt auto imati nesto za ponuditi.dobis i garanciju

pardon ti, u dubravi je ducan, ali u sesvetama je valjda glavna centrala :o

A vidis iskustva su razlicita.. pa valjda i ovi daju garanciju?

zar nije da svaka auto kuca da garaciju godinu-dve :/

pogledati cu bas welt auto hvala na prijedlogu

6MJ na motor i mjenjac... to je neka ki norma....

znam da ovi u neostar daju 2g ... e sad ne znam na kaj tocno...

U pardon.imam s ovima losih iskustva pa...

Za te novce i leasing mogao bi welt auto imati nesto za ponuditi.dobis i garanciju

nema na welt auto nista sta mi se svida, ima dosta sestica, ali ni jedna sa ovom opremom sta ima ovaj sta sam stavljo slike :o

Auto je 99% uvoz. A to prvi vlasnik je isto upitno

Auto je 99% uvoz. A to prvi vlasnik je isto upitno

pa pitat cu ih ja jel uvoz, valjda moraju to rec a i sumnjam da bi smjeli napisat prvi vlasnik da nije :/ ne znam ustvari, poslo sam im upit jucer nitko ne odgovara, prekjuce se javio ovom kontaktu sta je tamo naveden na mail isto nula bodova :/

Pa ne mogu reći da je iz hr, ako je servisna i svi papiri na njemačkom.. A prvi vlasnik je taj čovijek iz njemačke, klasična priča.

ahh nazalost nista od toga, jer sam danas prico s covjekom kaj radi u nekom leasingu i reko je da rok moze bit maksimalno 8 godina sa starosti vozila...

s obzirom da ja planiram na 5g uzet, onda auto moze bit maksimalno 3 godine star..

tako da je sad ipak u igri golf 7, ako tko od vas zna jel ima kakve razlike izmedju sestice i sedmice, mislim kaj se tice kvarova/popravaka, slobodno nek pise :P

uglavnom isto gledam golfa 7 1.6 dizel..

neki su mi to u startu savjetovali jer je noviji manje kilometara itd itd buđet je u pocetku bio oko 120 000kn, odnosno da je rata oko 300e...

ali sam mislio onda za jeftinije kupit sesticu i uzet neki motor uz to, ali eto motor otpada jer mi je auto bitniji..

Ma to ovisi od leasing kuce..ja uzeo preko vb leasinga i moze do 10 god starosti auta

Uzeo 2009 passata u 11 mjesecu prosle god i na pet god trajanja leasinga

Ma to ovisi od leasing kuce..ja uzeo preko vb leasinga i moze do 10 god starosti auta

Uzeo 2009 passata u 11 mjesecu prosle god i na pet god trajanja leasinga

ozbiljno? kakvi su ti vb leasing? jel ima cega povoljno? kasko i to? vidio sam da ovi u neostar daju besplatno "neostar kasko" ako uzmes kod njih auto i u allianz osiguranje osiguras

Moj je isto iz neostara i oni rade i sa vb leasingom..a ovo besplatni kasko je tak..svejedno moras uzimat kasko kak si leasing kuca zahtjeva

Moj je isto iz neostara i oni rade i sa vb leasingom..a ovo besplatni kasko je tak..svejedno moras uzimat kasko kak si leasing kuca zahtjeva

pa cekaj to znaci nebitno sto dobijes djabe neostar kasko, svakako moras platit kasko? ili? koliko si ti platio kasko za svog ako nije tajna?

Svakako placas kasko da..ja sam platio kasko oko 5000 kuna

Al ja sam njih odbio, to njihovo besplatno kasko nije full kasko nek je neke drugo a leasing kuce vecinom imaju svoje zahtjeve tako da ja imam apsolutno sve u kasku zato i je tak skupo

gledo sam bio u dasweltauto i naso sam bio jednu sedmicu poslo upit zenska me zove sve super moze leasing, porsche leasing financira, e sad mene zanima jel imo tko posla s njima? jer sam ja cuo da su oni najgori od svih kad se uzima leasing, ne znam tocno zasto, ali dosta ljudi mi je reklo da njih "izbjegavam" ako mogu.. pa me zanimaju vasa iskustva s njima?

Pozdrav ljudi, evo da malo osvjezim temu..

na kraju sam se odlucio za golfa 6 1.6tdi 90ks 2011g 78402km auto ima, u das welt sam naso, preko porsche leasing, auto je bio u firmi nekoj i odrzavan je u ovlastenom

uzeo sam na 5 godina, s tim da pretpostavljam u porsche leasing ide do 10g sa starosti vozila, jer je i na 6 godina leasing prolazio

evo i neke slike :

http://imgur.com/a/HllSm

e sad ako tko ima kakav zanimljiv komentar slusam :P na sta da obratim paznju u knjizici itd?!

Nastavi sa servisima i vozi.nema sta.ako dodje do kakvog kvara to bi ti mogo bit EGR ventil ili kompresor klime.ako je ugradjen onaj losije kvalitete marke Delphi...ostalo nema nekih mana

Edited by tihca

nadam se da nece bit nekih vecih popravaka, barem jedno godinu dvije :D odnosno jedno 30-40 tisuca km... 95 tisuca kuna kosta ;)

Jel zna tko koja je serijska oprema golfa 6 trendline? Odnosno konkretno jel ima USB za radio ili barem aux?

Pa ne mogu vjerovat lol CD nisam pržio sigurno 3-4 godine lol. Ugl hvala na informaciji.

Dobro da si se odlućio za Golfa, ja sam na See u 5 mjesecu gledao Leona Cupru i Golfa 7 Gti, nemre to uspoređivati, unutranjost Leon loiji i od niže klase npr. Pola

A vidit ćemo u skorijoj budućnosti jesam li pogrijeio ili ne :D Btw jel tko zna koliko bi bilo da se kupi i ugradi i dali je uopće moguće to ostvarit u trendline opremi, znaci radio onaj sa gpsom znaci onaj veći i pretpostavljam da se uz njega dobije ulaz za USB lol ili bi bilo bolje da npr uzmem radio preko njukala pa u VW sa ugrade? Vaa miljenja..? :)

Ima ti kolega MarioIV tu sa foruma riješenje za muziku....pošalji mu pp...uzmi si RCD 510 ili ako imaš malo više novaca na raspolaganju uzmi si RNS 510 i imaš i navigaciju(govorim ti da uzmeš kod njeg jer je dečko provjeren i uvijek dostupan za svaku vrstu pitanja,skidam kapu)...on će ti dat savijet šta da uzmeš,na rcd i rns-u 510 imaš SD-card utor a i nije skup(s tim da računaš da kupuješ provjereno ispravno i novo)...sd kartica je 70 tak kuna...kupiš neku bolju sd karticu od par gigi i staviš čuda na istu....kakvi usb i aux....ovo je sto puta bolje barem meni.....

Edited by Royal mk7

1 1