GOLF 010 L 0 Posted September 14, 2015 Hvala svima koji su nam bili dragi gosti na nasem drugom party-u. Svaka cast ljudima sta su potegli iz skoro svih dalmatinskih gradova i podrucja,hvala ljudima iz susjedne BIH da ne nabrajam posebno da nebi nekoga izostavio. Oprostite ako je bilo nekakakvog propusta, trudili smo se biti dobri domacini i nadamo se da se vidimo i dogodine ... Slike uskoro..... Share this post Link to post Share on other sites
Mate 2 Posted September 14, 2015 Nije ovo više party , to je meet ) Super ekipa , odlicno druzenje Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted September 14, 2015 Kažu da je bilo dobro Odlična vožnja u subotu, puno auta, vikend za 5+ Share this post Link to post Share on other sites
CAXVW 0 Posted September 14, 2015 Vrhunski vikend svaka vam čast a di su slikeee???? Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted September 14, 2015 (edited) Svaka cast ekipi i domacinima...jos jednom je potvrdjeno da je vw ekipa broj 1 za druzenja i okupljanja...nazalost nisam mogao doci zbog posla jebiga...prvom prilikom se vidimo... Edited September 14, 2015 by dzinn16v Share this post Link to post Share on other sites
TonyTDI 0 Posted September 14, 2015 Ekipa bilo je odlicno , svaka cast organizaciji bilo je bez greske ✌ Vidimo se na sljedecem meetu Share this post Link to post Share on other sites
bruiser 0 Posted September 14, 2015 Joj sto mi je napet ovaj plavi kec Share this post Link to post Share on other sites
prka_st 1 Posted September 14, 2015 ekipa samo rijeci hvale....bilo odlicno bravo sibenik sve pohvale,vidimo se dogodine Share this post Link to post Share on other sites
Sushi 0 Posted September 15, 2015 Bogme vas se velik broj skupio, puno dobrih auta je bilo. Svaka čast ekipa Jel zna možda netko tko je vlasnik crvenog Golfa mk4 25th anniversary, tablice MA 569 BP ? Share this post Link to post Share on other sites
ramljak 0 Posted September 15, 2015 Evo da se javim ispred VW Team Ljubuki, jo uvijek smo pod dojmom cijelokupnog događaja, i imamo samo riječi hvale, počevi od dočeka do cijelog sadržaja odlične zabave, susretljivost i, ma svega... Veliko hvala Ivici i cijeloj ekipi koja je onako izala u susret, odveli su auto sa razvaljenim zglobom 10 kilometara do garaže, i nedjeljom nakon onakve večeri otvorili trgovinu, i zamijenili zglob,i jo nam doveli auto u shoping centar, kao da je to sve bilo dio usluge sa 10 zvjezdica, svaka vam čast ljudi, ne mogu vam dovoljno zahvaliti. Share this post Link to post Share on other sites
ĆaćeTDI 0 Posted September 15, 2015 2Sushi: Od Ante Dominovića (098/981-7367) 2Darko: Ma Darko ja bi za te skinija zglob s svog auta koji ne valja i da ti ako triba! ???? Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted September 15, 2015 (edited) Bilo je predobro,zelja mi je bila doci i zbog toga sto sam od 2006-2007 zivio u Sibeniku.Ostao mi je u lijepom sjecanju..avantura sa bratovim autom je bila pravi vikend odmor.Hvala vam na svemu,pozdravljam vas sve Edited September 15, 2015 by IVAN_VXR Share this post Link to post Share on other sites
Vrky ZD 0 Posted September 16, 2015 Evo da se javim i ja,nema se sto reci nego samo pohvale na sve od okupljanja pa do svega ostaloga,puno ljudi,auta,upoznao nove i vidia stare prijatelje,vidimo se na sljedecem susretu... Share this post Link to post Share on other sites
ĆaćeTDI 0 Posted September 18, 2015 (edited) Ekipa drago mi je da smo se skupili i nadam se da se sta prije vidimo. Nadam se da ste se zabavili i da nista ne zamirate. Propusta i gresaka ce uvik biti, zato smo tu da iz godine u godinu popravimo i poboljsamo ono sta smo prethodne godine pogrisili. Podiljeni misljena ce uvik biti, sto ljudi, sto ćudi, uvik ce biti nesto za prigovoriti. Cilj partya je prvenstveno zabava. Ekipa je bila odlicna, zahvaljujem svima koji su dosli i podrzali nas. Velika smo ekipa i svake godine postajemo sve blizi i bilo bi lipo da se odrzi tradicija kako u nasen gradu, tako i drugima. Link s slikama: https://m.facebook.com/volkswagen.teamsi/albums/467517083455701/ Edited September 18, 2015 by ĆaćeTDI Share this post Link to post Share on other sites