2 2
AAA-VŽ

Golf 4 kod kljuca HITNO

Recommended Posts

Pozdrav!Dali kod skidanja koda kljuca kod MK4 jel dovoljno obrisat kod iz kompjutora ili treba maknut i kod iz kmh sata?Molio bi nekog tko zna da mi javi,hitno mi je.Hvala

i iz sata....cim otpojis sat nece vise upaliti

Samo iz motornog ecu-a

meni na golfu mjenjan ecu motora i stavljen bez kodova.tek kad se iz sata izbrisalo se moglo upaliti.doduse bio je G4 iz 98me

nema veze.. ako je immo off dobro odrađen, možeš i bez satova i sa satovima i u svim kombinacijama upaliti auto

meni na golfu mjenjan ecu motora i stavljen bez kodova.tek kad se iz sata izbrisalo se moglo upaliti.doduse bio je G4 iz 98me

Gluposti pises. Immo off se uvik radi u motornom nikad u tabli. Tebi je iz ecu pribacen dump eproma u novi ili adaptiran sa pinom i vcds ili vas...

Gluposti pises. Immo off se uvik radi u motornom nikad u tabli. Tebi je iz ecu pribacen dump eproma u novi ili adaptiran sa pinom i vcds ili vas...

Eto...ak ti to kazes onda je valjda tak.amen.....

Immo off se uvijek radi u motornom....ako se odradi immo off onda nije potrebno ništa više....vozilo se moze paliti bez prepoznavanja koda...transponder u ključu više nije potreban...dovoljan je samo ključ koji odgovara bravi.

A ako se radi Virgin ECU to je to nešto drugo...znači briše se immo code iz motornog ECU tj. ECU je tada kao da je kupljen tvornički....nakon davanja kontakta...immo code se upisuje u taj Virgin ECU i sve opet funkcionira kao i prije. Znači prilikom davanja kontakta immo šalje signal i antena na bravi očitava code u transponderu ključa i taj code se uspoređuje sa code-om u motornom ECU i ako se podudaraju vozilo se može upaliti.

perotok, to sa virgin ne funkcionira na VAG vozilima. Novi ecu se mora prilagodit svakako ili upisat eprom sa starog ecu. Virgin ecu se prilagodi sam na fiat, renol, Peugeot...

To je samo bila općenita usporedba immo off & virgin ;-)

Ali da ne skrećem sa teme...dobro si napisao par postova prije....immo off samo u motornom :da

2 2