Marijan1001 0 Posted September 21, 2015 Ljudi trebam savjet -pomoć. Imam Golfa VI te sam ugradio na njega led svijetla ispod retrovizora i prijatelj mi je to išao kodirati i nesto je krivo iskodirao i sad su mi se pobrkale komande od prozora (kad upravljam prednjim lijevim prozorom pokrece se desni i obrnuto). Kako ovo rješit? Hvala unaprijed, Share this post Link to post Share on other sites
Ivan Milisic 0 Posted September 22, 2015 Sad je kasno ali u svim uputama uvijek kažu da zapises original postavke. Ja slikam uvijek jer mi se ne da pripisivati. Frend te dobro zeznio... Najlakse je možda skinuti prekidač na vratima i zamijeniti žice na ta dva prekidaca Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted September 22, 2015 zato se prvo logira postojece postavke ali nije problem ovo iskodirat nazad u org stanje Share this post Link to post Share on other sites
Ivan Milisic 0 Posted September 22, 2015 (edited) C:\Ross-Tech\VCDS\Debug pa pogledajte tamo CodingLog.TXT Edited September 22, 2015 by Ivan Milisic Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted September 22, 2015 zato se prvo logira postojece postavke ali nije problem ovo iskodirat nazad u org stanje Nije problem ako zna. Po ovome se vidi da ne zna Share this post Link to post Share on other sites
ruscic 2 Posted September 24, 2015 Fino iskodirano. Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted September 25, 2015 Fino iskodirano.Rekli bi prekodirali su ga Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted September 29, 2015 Ali zato postoje znalci u klubu koji ce to rjesiti. (Y) Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted September 30, 2015 Koji bi i pomogli da se ovaj javio Share this post Link to post Share on other sites