0
ivanres

geometrija kotača

Recommended Posts

dali neko zna gdje bi u zapadnom djelu zg ili dalje mogo napraviti špur? bio sam na par mjesta ali su me morali odbiti jer se ne mogo popeti na rampu. auto je nekih 13cm od zemlje. ao znate provjereno gdje bi mogo stavite adresu

jesam, blizu mi je. a i koliko sam vidjo ima na street veiv nece biti problema sa rampom, javim se sutra

Vulkal na staroj samoborskoj, imaju dizalicu u ravnini poda, pa imas auto partes oni imaju rampe i jako su pristupacni, meni su vilice 4cm od poda pa sam se popeo gore...

Bracun ti je na golikovoj 40 metara prije slavonske ili zagrebacke jebga neznam od kud tocno pocinje zagrebacka avenija

vazi, hvala vam na preporukama, malo sam odgodio spur, odlucio sam se prvo da sredim podvozje pa onda da sredim i spur i :vozi

Ja mislio auto nizak...

nebi se mogo popeti na rampi, branik je izduzen prema naprjed, polomio bi ga a nebi se poceo ni penjati http://prntscr.com/8obulr

Nemoj se ljutit ali skini to pa ti se ljudi vise nece ni smijati a i neces imati probleme sa rampama :)

Pa veli 13cm od zemlje, pa sam se zacudio zasto su ga odbili u partesu, kad ja mogu tam gore sa pomocu rampi, kad ono drugi problem...

Hehe, nije zlonamjerno, ali ovaj branik prednji ti je stvarno koma. Bolje da ti iskreno kazemo, nego da se pretvaramo da je sve ok.

0