darko1307 0 Posted October 10, 2015 Stavio sam u prodaju farove za golfa 6 sa lećama jer zelim imati obicne zarulje a ne xenone. Sada razmišljam ako ostavim ovakve kakvi jesu i stavim H1 halogenu žarulju u leću za bixenon ugrađenu u far, hoće li svjetlo biti OK? Dali će biti problema sa tehničkim i policijom ako je obična halogena ali jeu faru leća koja nije OEM ugradnja. Share this post Link to post Share on other sites
Juicy 0 Posted October 11, 2015 Zasto bi to radio? S konja na magarca. Xenon farovi imaju drugacije zarulje sa drugacijim prihvatima, H1 ne mozes ugurati u to leziste. Nadalje, xenoni imaju i balaste, ne klasicnu instalaciju kao obicne zarulje. Hrpa ljudi radi razno razne kombinacije da si sloze xenone, a ti bi na halogene Lece su ti u tom slucaju najmanji problem, Passat B6 ionako ima lece sa halogenima. Uzivaj u cinjenici da imas superiorna svjetla i zdravo Share this post Link to post Share on other sites
darko1307 0 Posted October 11, 2015 Zaboravio sam mozda dodati da su naknodno ugrađene leće u original halogeni far i HID kit. Dakle zelim regularna svjetla da me nitko ne rusi ili salje na izvanredni tehnički te da automatsko paljenje svjetala radi uredno. Jens mi je rekao da u te aftermarket leću za bixenon koji je unutra ide h1 halogena. Mislim da cu dogovoriti odlazak do njega pa da mi on sve sredi jer ovako svaki majstor kojeg sam obisao prica drugu pricu. Da je xenon far serijski nebi mjenjao sigurno. Share this post Link to post Share on other sites