0
stjepko_vz

Voda u autu

Recommended Posts

Pozz..znam da nije VW,al je ŠKODA....imam problem...naime,radi se o autu škoda fabia 2006.god...ulazi mi voda na zadnjim lijevim vratima...pretrazio sam forum i net i našao rješenje..zamazao sam spoj između vratiju i onog lima na kojem je podizač stakla sa ljepilom za šajbe...wurth-ovim...ALI,jučerašnja kiša je napravila opet istu stvar...iza vozačevog sica su 3 prsta voda opet...u čemu je kvaka?

molim pomoć

Misli da ti je najprije pogledati da ti nije na donjem dijelu vrata začepljen odvod vode koja ti uđe kroz šajbu.

znači,voda još uvijek u autu...zadihtani limeni poklopac na stražnjim lijevim vratima i čepovi na podu iza...voda još uvijek ulazi,tj ulazila je ovih kišnih dana...

sad sve opet treba razmontirati i posušiti..

gdje bi još voda mogla ?

mokar je samo podni tapacirung vozača i iza vozača..već sam lud..

molim pomognite

Sprobano sa šlaufom...ne pušta apsolutno nigdje na vratima..ni prvim lijevim ni zadnjim...pa ne kužim..očito ima veze sa kretanjem...htio sam zamazati sve čepove ispod s lijeve strane ,al su mi nutra vidljiva samo zadnja 3,tj. iza vozača...ovi ostali su samo izvana...

jeli moguće da guma baca vodu kroz onaj čep uz donji rub blatobrana nekud nutra?

neznam vise...odvodi nisu zaštopani

To da nigdje ne pusta na vratima, tesko da ces skuziti sve dok ne skines tapecirung i pratis iz nutra.

0