flyer 0 Posted October 11, 2015 Pozdrav ekipa, iman problem sa probijanjem vode kroz vrata. Čin počne jače kišit na gumenom tapetu na zadjnem sjedištu bude lokvica vode. Vizualno san pregleda brtvu na vratima, čini se ok. Prova san polivat vodu po vratima i vidim da curi unutra al nemogu dokučit odakle. jel možda neko ima sličan problem? Thx Share this post Link to post Share on other sites
josip24 0 Posted October 12, 2015 (edited) Možda je isto kao i sa kolegom sa Škodom. Probaj provijeriti odvod za vodu na donjem dijelu vrata. Voda koja ti uđe kroz šajbu lilti staklo od prozora na vratima. Edited October 12, 2015 by josip24 Share this post Link to post Share on other sites
flyer 0 Posted October 12, 2015 Šta da provjerim, na donjem dijelu vrata imaju dvi rupice koje nisu začepljene... koliko sam primjetio ka da brtva između vrata i šasije ne drži ali ista izgleda ok ovako naoko... Share this post Link to post Share on other sites
josip24 0 Posted October 12, 2015 Mislim, nisam siguran ali provjeri onda da tapecirung nije skidan i da folija u vratima nije dobro stavljena. Curi ti voda između tapecirunga i metalnog dijela vrata sa donje strane. Share this post Link to post Share on other sites
flyer 0 Posted October 12, 2015 jel zna ko kako se skida obloga na vratima.vidim samo jednu vidu na dnu, al kad istu izvadim ne miče se nita Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted October 12, 2015 na rukohvatu skidas onu cijelu plastiku duz cijelih vrata. na kopce je Share this post Link to post Share on other sites
flyer 0 Posted October 12, 2015 uspija, al sad san zapea sa skidanjem obloge ispod, imaju nekakvi metalni čepovi na dnu koje nemogu izvadit. Btw naa san uzrok, Josip je bija u pravu putalo je između vrata i obloge ima nekakva brtva i o,a proputa Share this post Link to post Share on other sites
flyer 0 Posted October 12, 2015 (edited) evo slike Edited October 12, 2015 by flyer Share this post Link to post Share on other sites
josip24 0 Posted October 12, 2015 (edited) Neznam, možda je tvornički pa kad odpiliš glavu umjesto njega staviš plastični. Ali pitaj dečke koji znaju. Edited October 12, 2015 by josip24 Share this post Link to post Share on other sites
Mirage 0 Posted October 13, 2015 (edited) Flyer pogledaj brtvu zvučnika! Meni je na mojoj 6ici upravo tu puštalo vodu na prvim lijevim vratima (bila oštećena brtva tvornički). Evo slike vidi se gdje su u servisu brtvili jer su mislili da pušta na spoju vrata i ove ploče, a puštalo je zapravo tu na donjem dijelu zvučnika gdje je spojen na ploču, vidi se oštećena brtva i da fali dio Edited October 13, 2015 by Mirage Share this post Link to post Share on other sites
flyer 0 Posted October 15, 2015 ok, pogledat ću. nije mi jasno zašto u mene zvučnik nije spojen, uopće nema žice šta se vidi iz slike gore? također mi se događa da mi se pali lampica na instrument tabli da mi neka sijalica ne valja i jedino sam skužija da mi ne radi rikverc svitlo, a u zadnjem štopu samo dvi sijalice koje su btw ispravne. kako samo dvi sijalice u štopu? Share this post Link to post Share on other sites