Dario_7R 34 Posted January 27, 2016 sta treba konkretno kodirat ? ja mogu Share this post Link to post Share on other sites
alpacino 0 Posted January 27, 2016 Ovo sam našao kad sam gledao: 1. drive profile on ODB 2. coming home via fog lights 3. rain closing activation 4. full rear brake activation 5. dial staging activation 6. enable blower fan speed on auto 7. full esc deactivation 8. led drl simultaneous blink with turn signal 9. lap timer activation 10. traffic sign assist activation 11. enable rear parkinh ligh as drl 12. refuel quantity info 13. line assist activation (?) 14. dynamic rear blinker activation (mozda samo za led svjetla) 15. lock/unlock beep confirmation 16. cd eject button activation 17. fog lights with blinker A od toga bi stavio: led drl simultaneous blink with turn signal dial staging activation full rear brake activation rain closing activation lock/unlock beep confirmation(nisam siguran jel imam već), kao i za "drive profile on ODB", imam na glavnom ekranu između brzinomera i broja okretaja u gornjem desnom kutu malo slovo E, N ili S, a preko touchscreena mogu birati profil vožnje. Ako ima još koja zanimljiva funkcija da sam ju izostavio, slobodno predložite. Share this post Link to post Share on other sites
zvonexp 10 Posted February 5, 2016 (edited) bok, evo da i ja postavim pitanje.. došlo je vrijeme za promijenit auto. inače imao sam polo 6r 1.2 tdi i sa njim cca godišnje radio 40tkm.. to bi se trebalo smanjit na cca 15-20tkm.. izbor pada na golfa 7.. polovnjak teško da bi ušo u izbor eventualno ako ima manje od 20tkm dvoumim se između ovih modela GTD, GTI, GTI Performance, R ( mada R još moram vidjet dali bi ušao u financije ali jako teško tako da njega i nemojmo previše gledat ) Zanimaju me Vaša iskustva vezano za potrošnju GTDa i GTIa.. ako je to litra dvije onda ni nebi išao na GTD-a mislim da nema smisla Kakvi su se pokazali ti motori i što se na tim autima kvarilo Dvoumim se također između manualnog i dsg-a Nešto od opreme šta je pod must have mi je : Discovery pro, dyn audio, panoramski krov, sicevi sa grijanjem, tempomat, ona lijepa svijetla led ili kakva su već, el. presklopivi retrovizori o dalje neznam dal ima šta da bi mi se svidjelo imate vi kakve savjete/prijedloge edit : 4 vrata moraju bit Edited February 5, 2016 by zvonexp Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted February 5, 2016 GTI PP uzmes i stavis opremu ili uzmes Cupru i stavis opremu ili Octavia RS i stavis opremu DSG obavezno motori odlicni ,dobri su za cipat Share this post Link to post Share on other sites
zvonexp 10 Posted February 5, 2016 Hvala na odgovoru, onda Golf zasigurno I da pitam po konfiguratoru to je cca 340-350tkn ajmo reć.. se da na tu cifru dobit kakav rabat ili je to zadnja cijena ? Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted February 5, 2016 Ovisi od autokuće, negdje dobiš fin popust, a negdje gotovo ni kune. Share this post Link to post Share on other sites
zvonexp 10 Posted February 5, 2016 je netko od forumaša možda trgovac da kod njega uzmem Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted February 5, 2016 pocetak godine nije bas za kupnju slabi popust ali 6% mozes navuc ,do 7% cca malo obici trgovce i jedan ce dat popust Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted February 5, 2016 Kolega kad je uzeo 7 Rline dobio je povoljnije 14tkn od druge autokuće koja je rekla da tako nisko nemogu ici.dok ovi drugi su isli na najminimalniju zaradu...provjeri svugdje Share this post Link to post Share on other sites
alpacino 0 Posted February 7, 2016 Mene je ispao popust oko 10% kad sve uračunam. S tim da je to bio akcijski model u kojem je bilo gro opreme gratis i bila je priča da se kao ne može dobiti popust jer je kao već ionako ispod cijene sa svom tom dodatnom opremom gratis. Share this post Link to post Share on other sites
alpacino 0 Posted February 19, 2016 Pitat cu tu da ne otvaram novu temu. Onaj trenutak kada zakočim, auto stane i po sili inercije auto "ode malo nazad", (ne kotači jel nego se amortizeri i ostalo vrate u početno stanje), nadam se da ste shvatili o čemu pričam. Uglavnom u tom trenutku između trenutka kad vozilo stane i vraća se nazad, meni svaki puta nešto lupi u stražnjem dijelu. Ne znam šta bi to bilo? Pogledao sam rezervnu gumu, dobro je pričvršćena, u gepeku nemam ništa.. Share this post Link to post Share on other sites
perotok 0 Posted February 19, 2016 Pošto si postavio pitanje u ovoj temi onda pretpostavljam da pitaš za golf mk7 Pogledaj stražnje amortizere... dosta ljudi ima problema na mk7 a pogledaj i video .... link Share this post Link to post Share on other sites
dacerovs 0 Posted February 27, 2016 Pitat cu tu da ne otvaram novu temu. Onaj trenutak kada zakočim, auto stane i po sili inercije auto "ode malo nazad", (ne kotači jel nego se amortizeri i ostalo vrate u početno stanje), nadam se da ste shvatili o čemu pričam. Uglavnom u tom trenutku između trenutka kad vozilo stane i vraća se nazad, meni svaki puta nešto lupi u stražnjem dijelu. Ne znam šta bi to bilo? Pogledao sam rezervnu gumu, dobro je pričvršćena, u gepeku nemam ništa.. Jel imas multilink ovjes nazad ili obican?? Share this post Link to post Share on other sites
alpacino 0 Posted February 28, 2016 Da, golf VII je u pitanju. Mislim da moj 1.6 ima obican, multilink je na 2.0 Share this post Link to post Share on other sites
dacerovs 0 Posted March 7, 2016 Aha, onda nezz jbg, multilink ima nekih problema, al evo kod mene 47500km pa nikakvih zvukova nema, a ja sam inace sto se tog tice picajzla tak da bi cuo sve zivo da je nest. Vozi ga na garanciju i nek se ekipa zabavlja tamo, jer je moguce da je nekakav luft u pitanju, a kad je ovjes u pitanju o da nije zajebancija. Share this post Link to post Share on other sites