vladic717 0 Posted October 20, 2015 Pozdrav !! Evo moj prvi post ovdje počinjem s takoreči kvarom.Vidim da tu ima sličnih problema, ali ne s passatom. Kupio sam nedugo gore navedeno vozilo, i kod prve kiše imam šta i videti, lijeva strana pod vodom. Pred 7 dana sam otišao na put, i sinoč se vratim i on neče niti upaliti, a akumulator je ok. E sad jedan veli ovo, drugi ono, pa bih htio čuti iz prve ruke, tj. od nekoga tko je imao takav auto i takav problem. Ispod prednjeg stakla ne curi, već kad polijevam po vratima od vozaća uz prag, a u vratima su sve rupe za odvod otvorene. A to što nije htio upaliti je navodno kriva isto ta voda,jer je neki komp. pod nogama i navodno pliva u toj vodi i izvlači struju. E sad ?? Rasprava je otvorena ... Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted October 20, 2015 Voda ulazi jer ne brtvi lim na vratima ispod tapicirunga.treba rastaviti i sa silikonom zadihtati. Komp je inace dobro izoliran od vlage..kak ne pali? Jel divljaju lampice? Ak je tdi moze relej biti Share this post Link to post Share on other sites
vladic717 0 Posted October 20, 2015 Hvala na inf. Jednostavno nije imao snage, nakon 10 min. punjenja je upalio i danas pali ok. Share this post Link to post Share on other sites
Bery 0 Posted October 20, 2015 Ili brtve ispod kucista filtera ventilacije ili lim od podizaca prozora vjerovatno je na njemu popustila spuzva koja brtvi Share this post Link to post Share on other sites
ToZa 0 Posted October 21, 2015 Pozdrav !! Evo moj prvi post ovdje počinjem s takoreči kvarom.Vidim da tu ima sličnih problema, ali ne s passatom. Kupio sam nedugo gore navedeno vozilo, i kod prve kiše imam šta i videti, lijeva strana pod vodom. Pred 7 dana sam otišao na put, i sinoč se vratim i on neče niti upaliti, a akumulator je ok. E sad jedan veli ovo, drugi ono, pa bih htio čuti iz prve ruke, tj. od nekoga tko je imao takav auto i takav problem. Ispod prednjeg stakla ne curi, već kad polijevam po vratima od vozaća uz prag, a u vratima su sve rupe za odvod otvorene. A to što nije htio upaliti je navodno kriva isto ta voda,jer je neki komp. pod nogama i navodno pliva u toj vodi i izvlači struju. E sad ?? Rasprava je otvorena ... Hvala na inf. Jednostavno nije imao snage, nakon 10 min. punjenja je upalio i danas pali ok. pa ocito nije bio ok akumulator jer je upalio nakon 10min punjenja mozda ti negdje usput "vuce" struju Share this post Link to post Share on other sites