0
strava1

Golf 6 alarm se pali sam od sebe

Recommended Posts

Evo ljudi problema. Ovako prije par dana izadem iz auta zakljucam ga na daljinski i odem u stan. Nakon par min izadem na balkon kad ono alarm svira. Ponistim ga i zakljucam sa balkona sa daljinskim i sve je bilo u redu. Veceras ista stvar samo sto je sad zena dosla s njim i usla u stan kad odjednom cuje se alarm. Opet ga ponistim i zakljucam i nakon par min opet se upali. Sisao sam dolje upalio auto pa ga ugasio izasao van i zakljucao i za sad je sve ok. Nadam se. Kakav bi mogao biti problem?

Vidi ima li kakva greska... zna zbog false brave palit alarm... A ako bude zaj. onda ga deaktiviraj

Da li bi se alarm trebao upaliti ako ga povučem za bravu na vratima ako je zaključan. to se večeras dogodilo samo jednom, povukao sam ga za bravu i upalio se alarm. nakon toga opet pokušavao i nije se dogodilo. Prije tog paljenja alarma, auto se sam zaključao, jer sam ga otključao na daljinski i nisam otvorio vrata i on se zaključao.

Moguće je da je senzor u vratima ili je neka žica koja ide u vrata oštećena (u onom gibljivom bužiru) ili dok je hladnije vrijeme ako baterija nije dobra (ako napon krene padati)

Skeniraj sa dijagnostikom i vidi koju točno grešku javlja ....ovak samo možemo nagađati

0