bezimeni 0 Posted October 27, 2015 Pozdrav ljudi gledam si VI GTD pa neznam kakve su to masine , dali imaju kvarove i nedostaci koji su, prednosti i to gledam 2011-2012 godiste pa ako ko nesto zna da napise da mi pomogne, hvala Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted October 27, 2015 Dobre,ovisi na sta naletis. Netko ima dobra iskustva,netko non stop kvarove,malo pronjuskaj po netu,ima rasprava o tim autima,bizi od prvih godina proizvodnje. Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted October 27, 2015 ok gledo sam jednog 2012 godiste i jednog 2011, budem prosurfo onda jos malo a ako neko zna jos nesto neka pise Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted October 27, 2015 CR motori uzmi sa DSGom i to je to jedino DPF i egr odma iskljucit i onda je milina Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted October 27, 2015 Ne znam puno o DPF-u, dali može proći eko test ako se isključi? Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted October 28, 2015 Da i ja bi rade sa DSG-om al na njuskalu ih nema, svi sa rucnim a sza bi dobio sa time ako iskljucim te stvari? Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted October 28, 2015 Svasta,ako nista zivci ce ti ostat dobri. Ja sam ima problema sa dpf-om,nisam ga jos off-a,al ocu cim prije,za sad je se smirio,al do sad je bilo zajebancije. Oko 200€ kosta uklanjanje dpf-a,za egr neznam Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted October 28, 2015 Da i ja bi rade sa DSG-om al na njuskalu ih nema, svi sa rucnim a sza bi dobio sa time ako iskljucim te stvari? pa dovezi iz vana ,ima izbor veci i bolji nego kod nas Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted October 28, 2015 Kako to ide oko uvoza,kako mogu bit siguran 100% u kilometrazu i za servisnu knjizicu i sto se tice stanja auta jer na slikama vecinom sve izgleda ok, gledam i a5 3.0 TDI pa sam naso sa ok kilometrazom a neznam kako to provjerit dali ici u audi ovlasteni pa gledat po sasiji ili... audi mi je prva varijanta a golf kao jeftinija druga Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 28, 2015 (edited) Ovlasteni ti nebi smjeo dat te tajne podatke o povjesti odrzavanja... ali jos ima ljudi pa se dade nac nekoga tko to moze vidit i prenijet tebi... Edited October 28, 2015 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted October 28, 2015 ma da pa kako da buem imo neku sigurnost onda sta na blef bo sam zvao jednu autokucu sto uvozi i rekli su mi da on ima svog mehanicara koji pregleda auto i vidi dal je sve ok sad dali vjerovat mehanicaru ili ne hahah Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted October 28, 2015 (edited) Stari je nedavno kupio auto doslovno napamet. Nasa auto na mobile.de i nasa firmu koja uvozi i koja ima svog mehanicara koji.prigleda auto uz naknadu od 100-200e ne sican se sad tocno. Ugl dobijes crno na bijelo da je auto prigledano i sve sto vidu na autu da je neispravno ili nesto dobijes na papiru. Na kraju tako i uzea auto. Provjerili ga jos prije u ovlastenom po broji sasije i u osiguranjima u njemackoj da nike postojala kakva steta na tom autu. Auto kuca stribor iz cakovca je bila. Ugl sve preporuke. Edited October 28, 2015 by marko-zd Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted October 29, 2015 Ok hvala budem ih zvao pa da vidim kako to ide, jer sam cito dosta da su kupili auto sa 120 pa na kraju ima auto imo 500 i vise km pa nebi htio nasjest Share this post Link to post Share on other sites
rapajic.st 2 Posted October 29, 2015 Stari je nedavno kupio auto doslovno napamet. Nasa auto na mobile.de i nasa firmu koja uvozi i koja ima svog mehanicara koji.prigleda auto uz naknadu od 100-200e ne sican se sad tocno. Ugl dobijes crno na bijelo da je auto prigledano i sve sto vidu na autu da je neispravno ili nesto dobijes na papiru. Na kraju tako i uzea auto. Provjerili ga jos prije u ovlastenom po broji sasije i u osiguranjima u njemackoj da nike postojala kakva steta na tom autu. Auto kuca stribor iz cakovca je bila. Ugl sve preporukE Ja sam iz ČK.. nama su Audi A6 za direktora rješavali dečki znaju posao i sve provjere..usluga nije preskupa.. Share this post Link to post Share on other sites