Jankkec 0 Posted November 3, 2015 Vec se duze vreme borim sa spurom i nikako da to resim. Sad napokon imam ravne gume, sređeni svi luftovi i sad me jbe nagib. Spur je napravljen i sve stoji ravno ali nagib prednjih kotaca koji se neda stelat je u crvenom ljevi -1.3 stupnja desni -0.3 stupnja. To me definitivno jbe jer zdere gume i auto vuce u desno. Malo sam surfo i naso neke ekscentar sarafe sa kojima se kao da stelati taj nagib pa da pitam ima li neko iskustva sa tim ??? Kak to radi i kolko mogu dobit sa tim ??? Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted November 3, 2015 Jel ti mozda rukavac kriv? Ne kuzin di bi stavlja serafe? Share this post Link to post Share on other sites
Jankkec 0 Posted November 3, 2015 Vele da je vjerojatno bio udaren taj predni ljevi pa se nekaj spiglalo. E sad dali je rukavac ili kaj sve moze biti od tih minjon poluga napred neam pojma. Sad sam dalje iso surfat i skuzio da je taj saraf za starije modele. Sad nailazim na neke bushing-e koji su ekscentricni i nabijaju se u donje poluge. Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted November 3, 2015 Da previse ne improviziras triba naci uzrok. Ako je bija udaren najvjerojatnije je rukavac kriv. Odi do nekog majstora da ti to pogleda Share this post Link to post Share on other sites
Jankkec 0 Posted November 4, 2015 Moguce da je bio udaren prije mene. Veli majstor da je najvjerojatnije rukavac ali nemoze biti siguran dok sve ne raskopa i usporedi jer je spigano vrlo malo i tesko je ovak na autu skizit. Ima ko kakav rukavac ljevi da probam zamjenit ??? netrebam lager i sve ostalo nego sam rukavac. Share this post Link to post Share on other sites